Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Le Wand

Le Wand massasjestav gir deg kvalitet og funksjoner du ikke finner noe annet sted. Massasjestaven er designet for alle typer kropper, enten du bruker den som et sexleketøy eller for å lindre ømme muskler og stive nakker. Utviklet av kvinner, for kvinner - Le Wand massasjestaver er en naturlig go-to når du trenger en god orgasme.
Sortering: Bestselgere
Masser vekk såre muskler og spenninger med Le Wand massasjestaver. Disse massasjestavene bruker vibrasjonsterapi for å hjelpe til med å løsne stramme muskler og forynge kroppen din. Bare rull Le Wand over ryggen, skuldrene, lårene eller andre områder som trenger avlastning for å oppleve umiddelbare fordeler. Le Wand massasjestaver bruker vibrasjon og pulsering for å gjenskape følelsen av hands-on massasje, sømløs knaing av knuter og stramhet for rask og effektiv avslapning.
Enten du er en idrettsutøver som trenger å bryte gjennom ømhet etter trening eller noen som sitter ved et skrivebord hele dagen med spenningshodepine, kan Le Wand massasjestaven hjelpe til med å smelte bort ubehag. Dens ergonomiske design gjør den enkel å bruke på deg selv eller la en partner gi en massasje.
Le Wand massasjestaver tilbyr tre hastigheter for å justere for ulike nivåer av spenning og muskeltetthet, så vel som hvor intens du liker klitorisstimuli. pluss at den har lang batterilevetid for uavbrutt vibrasjonsterapi. Så hvis du vil ha rask restitusjon fra trening, lettelse fra hverdagens stress eller bare en enkel måte å nyte deg selv på, gir Le Wand massasjestaver perkusjonsmassasjeterapi rett ved fingertuppene.
Les mer