Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

PMV20

Post Modern Vibes gir intense og eksplosive opplevelser til alle som elsker verdens fargerike harmoni. Bryt alle regler og nyt dine egne lyster og fantasier!
Sortering: Bestselgere
Slipp løs fenomenale pulseringer av nytelse med rabbitvibratorer og g-punktvibratorer fra PMV20 (Post Modern Vibes). Det innovative designet kombinerer vibrasjoner og roterende bevegelser som stimulerer både g-punktet og klitoris for en opplevelse uten like. Kraftige, men likevel relativt små, disse allsidige vibratorene har flere hastigheter, mønstre og intensiteter for å finne den perfekte harmonien for kroppen din.
Opplev kraftige vibrasjoner med oppladbare rabbitvibratorer som tilbyr banebrytende teknologi og tilpassbare innstillinger for å skape en opplevelse utover dine villeste drømmer. Den myke, kroppssikre silikonen former seg perfekt etter kurvene dine for en ergonomisk passform som føles naturlig, mens det glatte, avsmalnende skaftet glir dypt inn i deg som fyller deg deilig opp.
Rabbitvibratoren bøyer seg i den perfekte vinkelen for å erte de mest følsomme områdene dine, og for å gi deg tåkrøllende orgasmer. Omfavn følelsene av ren lykke og styrking med denne revolusjonerende vibratoren som vil rocke verden din og la deg trygle om mer.
Les mer