Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Herrevibrator

Vibratorer for menn - Alt du trenger å vite
Vibratorer for menn er et sexleketøy som er spesielt designet for menn og som simulerer oralsex på en helt unik måte. Den passer godt både med og uten partner, så det er kanskje ikke så rart dette er en av våre mest populære kategorier hos gutta?
Disse vibratorene kan være en flott måte å utforske ens egen seksualitet på og kan gi intense og tilfredsstillende orgasmer. Det finnes mange forskjellige typer vibratorer for menn, og det er viktig å finne en som passer dine behov og preferanser.
Noen av de vanligste typene vibratorer for herrer inkluderer masturbators, slikke- og blowjob stimulatorer og penisringer. Masturbatorer er utformet for å imitere vaginaer eller anus og slikke- og blowjob stimulatorer er utformet for å imitere oralsex. Disse forskjellige sxleketøyene kan gi en realistisk og intens opplevelse under onani. Penisringer kan øke ereksjon og nytelse, særlig med en partner.
Før du kjøper en vibrator er det viktig å vurdere størrelsen, materialet og funksjonene. Noen vibratorer har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre, mens andre har ekstra funksjoner som fjernkontroll eller oppvarming. Det er også viktig å velge en størrelse og form som passer dine behov og preferanser.
Når du bruker en vibrator, er det viktig å bruke rikelig med glidemiddel for å øke komforten og nytelsen. Det er også viktig å rengjøre vibratoren grundig etter hver bruk for å unngå infeksjoner og øke levetiden til eketøyet.
Vibratorer for herrer kan være en fantastisk måte å utforske din egen seksualitet på, og kan gi deg intense og tilfredsstillende orgasmer. Utforsk de forskjellige alternativene og velg en vibrator som vil gi deg den ultimate nytelsen og glede.
Les mer
Sortering: Bestselgere