Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Saffron by Sportsheets

Saffron-serien fra Sportsheets gir deg spennende bondageutstyr og pirrende tilbehør i høy kvalitet til meget gode priser. Utforsk egne grenser og lev ut dine mest intense fantasier med Saffrons unike produkter for lekne par. Alle produktene i serien er laget i vegansk lær.
Sortering: Bestselgere
Saffron tilbyr et bredt utvalg av sexleketøy for voksne som ønsker å krydre kjærlighetslivet. Enten du nettopp har begynt eller søker ny spenning, har vi noe for deg. Prøv en ballgag for en ny type sansedeprivasjonslek eller unn deg selv en kinky, gjennomsiktig paddle for å utforske en helt ny type stimulering.
Saffron tilbyr kvalitetssexleketøy som er laget av kroppssikre og slitesterke materialer som kan være med på å gi deg en helt intens opplevelse. For kinky par tilbyr Saffron en rekke bondageutstyr som håndjern og halsbånd, samt sanseleker som paddles, kilefjær og floggers.
Enten du er på utkikk etter ditt første BDSM-leketøy eller ønsker å utvide samlingen din, finner du en rekke kvalitetsartikler for alle budsjetter og interesser fra Saffron. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppdage nye sensasjoner og opplevelser for å bringe lidenskap og nytelse inn i livet ditt.
Les mer