Touch of Velvet Klitorisvibrator (10 speed) - Soft Lilac - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Touch of Velvet Klitorisvibrator (10 speed) - Soft Lilac

kr 198
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
10714
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gi deg hen til Touch of Velvets deilige vibrasjoner, den presise formen pirrer dine mest følsomme punkter og lar deg kjenne orgasmen bygge seg opp igjen og igjen. Touch of Velvet fra britiske Rocks-Off har hele 10 ulike vibrasjonsrytmer og er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret.

Touch of Velvet drives av et vanlig AAA-batteri og er alltid klar for nye orgasmer. Ikke la størrelsen lure deg, denne lille vibratoren er mer enn kraftig nok til å gi de aller fleste mer enn nok stimulering. Touch of Velvet er liten, kraftig og nesten helt lydløs - perfekt for reiser, eller bare som en liten venn i nattbordskuffen.

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator fra Rocks-Off
 • Lengde: ca. 9,0 cm
 • Tykkelse: ca. 1,5 cm
 • Batteri: 1 stk. AAA-batteri (medfølger)
 • Materiale: ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Touch of Velvet Klitorisvibrator (10 speed) - Soft Lilac
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Touch of Velvet Klitorisvibrator (10 speed) - Soft Lilac ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kvinne34 om Touch of Velvet Klitorisvibrator (10 speed) - Soft Lilac
Vurdering
Denne lille saken skal man ikke undervurdere. Den gir meg max nytelse! Jeg bruker den både med mannen min og alene. Den har mange innstillinger som treffer midt i blinken hos meg iallefall. Skulle det være noe jeg syntes den mangler så hadde det måttet være en liten eske jeg kunne hatt den i når jeg vil ha den med meg. Litt mer «apetittelig» det enn å ha den i en liten plastikkpose 😂 Men selv uten eske eller pose, den er med meg på tur 😅 Klar favoritt her 😃
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Touch of Velvet Klitorisvibrator (10 speed) - Soft Lilac
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!