Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Happy Rabbit

Happy Rabbit er vibratoren som har alt! Silkemyk silikon, ekstra kraftige vibrasjoner og et utsøkt design gir deg absolutt tilfredsstillelse hver eneste gang. Happy Rabbit treffer alle de riktige stedene og finnes i flere ulike modeller - hva blir din favoritt?
Sortering: Bestselgere

Hva er g-punkt vibrator?


G-punkt vibrator er et innovativt sexleketøy designet for å gi intens og fokusert stimulering av g-punktet, en sensitiv sone innenfor vagina som, når stimulert, kan gi sterke orgasmer. Disse vibratorene er ergonomisk formet for å nå g-punktet effektivt, og har ofte flere vibrasjonsinnstillinger for variert nytelse. En rabbitvibrator, derimot, er et annet populært sexleketøy som gir både intern g-punkt og ekstern klitorisstimulering, derav navnet 'rabbit' på grunn av de karakteristiske "ørene" som stimulerer klitoris.

Hvem passer g-punkt vibrator og rabbitvibrator for?


G-punkt vibratorer og rabbitvibratorer er for alle kvinner som ønsker å utforske sin seksualitet og oppnå dypere, mer intense orgasmer. Enten du er nybegynner eller erfaren innen sexleketøy, vil disse produktene gi deg en unik opplevelse. De er også et utmerket valg for par som ønsker å tilføre litt ekstra spenning i soverommet.

Unike fordeler og egenskaper


G-punkt vibratorer og rabbitvibratorer kommer med flere unike fordeler. De er designet for å gi målrettet stimulering, noe som kan hjelpe kvinner å oppdage nye typer orgasmer. Flere vibrasjonsinnstillinger betyr at du kan tilpasse opplevelsen etter ditt behov og humør. Disse produktene er ofte laget av kroppssikre materialer, og mange er vanntette, noe som gjør dem enkle å rengjøre og trygge å bruke i badekaret eller dusjen.

Hvorfor du bør prøve g-punkt vibrator


Å prøve en g-punkt vibrator kan åpne en helt ny verden av seksuell nytelse. Enten du ønsker å utforske din egen kropp, forbedre intimiteten i forholdet ditt, eller bare ha det litt gøy, kan en g-punkt vibrator gi deg uforlignelige opplevelser. I tillegg kan bruk av en g-punkt vibrator hjelpe deg med å bli mer kjent med din egen kropp og hva som føles best for deg.
Les mer