Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Happy Rabbit Triple Curve Rabbitvibrator

kr 1 099
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Sort
11071
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Deres favorittrabbit er tilbake - større, bedre og mer tilfredsstillende! Triple Curve fra Happy Rabbit er rabbitvibratoren for deg som vil ha maksimal stimulering - her får du vaginal, anal og klitorisstimulering på én gang! Triple Curve har 3 kraftige motorer og hele 21 ulike vibrasjonstyper for variert nytelse.

Med over 500.000 solgte rabbitvibratorer er Happy Rabbit en av verdens mest populære serier. Triple Curve er den mest intense modellen i serien med en tykk stav for stimulering av G-punktet, en ekstra kraftig klitorisvibrator og deilige, vibrerende analkuler. Rabbitvibratoren er 100 vanntett og oppladbar slik at den alltid er klar, uansett hvor du måtte være. Du får hele 9 ulike vibrasjonstyper i klitoris- og analvibratorene, og 3 styrkenivåer + 9 vibrasjonsrytmer i staven.

Happy Rabbit gir deg fantastiske orgasmer med fløyelsmyk silikon, kraftige vibrasjoner og et pirrende, ergonomisk design. Happy Rabbit gjør den ikoniske rabbitvibratoren til noe unikt - de myke kaninørene gir deg uslåelige orgasmer!

Happy Rabbits reiselås er slått på som standard, for å deaktivere den holder du bare begge knappene nede samtidig i et par sekunder. Det samme gjør du når du vil aktivere den igjen - det er lurt å gjøre før du putter den i bagasjen!

Spesifikasjoner

 • Rabbitvibrator fra Happy Rabbit
 • Lengde: ca. 24,4 cm
 • Lengde, stav: ca. 13,0 cm
 • Lengde, analplugg: ca. 11,5 cm
 • Tykkelse: ca. 3,3 - 3,7 cm
 • Materiale: Silikon og Soft Touch ABS-plast

Inkludert i esken

 • Happy Rabbit Triple Curve
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Happy Rabbit Triple Curve Rabbitvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Happy Rabbit Triple Curve Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.