Happy Rabbit Mini Ears Klitorisvibrator Lilla - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Happy Rabbit Mini Ears Klitorisvibrator

kr 549
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
2+ på lager
Lilla
11074
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Happy Rabbit klitorisvibrator for deg som elsker intens stimulering! Nyt den pirrende kraften og de tykke kaninørene fra Happy Rabbit-serien. Mini Ears unike fingergrep lar deg treffe de rette punktene - la fingrene dine lede deg til fantastiske orgasmer!

Mini Ears fra Happy Rabbit er en eksklusiv og kraftig klitorisvibrator med 3 styrkenivåer og 9 ulike vibrasjonsrytmer. Klitorisvibratoren er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret, og enkel USB-lading gjør den perfekt på reiser. Alle modellene i Happy Rabbit-serien har også en kjekk reiselås slik at den ikke slår seg på bare du kommer borti en av knappene.

Happy Rabbit gir deg fantastiske orgasmer med fløyelsmyk silikon, kraftige vibrasjoner og et pirrende, ergonomisk design. Happy Rabbit gjør den ikoniske rabbitvibratoren til noe unikt - de myke kaninørene gir deg uslåelige orgasmer!

Happy Rabbits reiselås er slått på som standard, for å deaktivere den trykker du bare to ganger på knappen. Det samme gjør du når du vil aktivere den igjen - det er lurt å gjøre før du putter den i bagasjen!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Happy Rabbit Mini Ears
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Happy Rabbit Mini Ears Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Happy Rabbit Mini Ears Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!