Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Strap U

Strap U oppfyller dine fantasier med strap-ons og dildoer for spennende parlek. Strap U spesialiserer seg på sexleketøy for par, spesielt innenfor strap-ons.
Sortering: Bestselgere
Oppdag en verden av intimitet og nytelse med Strap U sitt mangfoldige utvalg av seler og leker. Enten du er nybegynner eller erfaren bruker, har vi alt du trenger for å eksperimentere og utforske seksualiteten din.
Strap on-kolleksjonen vår har fullt justerbare lærseler og silikondildoer i alle størrelser for å sikre en komfortabel og sikker passform. Vi tilbyr et bredt utvalg av strap on dildoer og vibratorer for enhver preferanse, med alternativer i forskjellige former, størrelser, materialer og farger. Fra realistisk til ultrabuet, strap on-kolleksjonen vår henvender seg til både par og single som søker nye sensasjoner.
Hvis du er ny på å bruke en strap u-sele, anbefaler vi å starte med våre grunnleggende silikon- eller lærseler som er enkle å bruke og justere. Etter hvert som du får erfaring, kan du oppgradere til vår premium-kolleksjon med flere funksjoner og tilpasningsmuligheter for å gi deg mer kontroll og komfort.
Vårt team av eksperter står klar for å svare på alle spørsmålene dine for å sikre at du finner den perfekte strap on på settet for deg. Så enten du leter etter din første strap on opplevelse, eller ønsker å utvide samlingen din, har Strap U alt du trenger til rimelige priser.
Våre komplette sele- og lekesett gjør det enkelt å gi gaver, og diskret innpakning sikrer ditt privatliv. Kom og utforsk vårt utvalg av strap ons og seler i dag - vi gleder oss til å hjelpe deg med å låse opp en verden av nytelse!
Les mer