Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Renegade

Renegade fra NS Novelties utvikler sexleketøy med maskulint design, høy kvalitet og effektiv stimulering. Ser du etter en kraftig prostatavibrator eller god analplugg er Renegade serien for deg.
Sortering: Bestselgere
Ta din seksuelle nytelse til neste nivå med Renegades omfattende utvalg av mannlige sexleketøy og produkter for å ta opphisselsen til neste nivå. Enten du leter etter en prostatavibrator for å stimulere det unnvikende p-punktet, en penisring for å forsinke utløsning, eller en penispumpe for å styrke ereksjonen, har Renegade det du trenger.
Våre renegade prostatavibratorer er designet for målrettet stimulering av det mannlige g-punktet med presisjonsvibrerende hoder og buede former for optimal stimulering på innsiden. Følelsen av intens opphisselse og klimaks som kan følge av prostatastimulering er virkelig livsendrende.
Hvis det er et mål å vare lenger på soverommet, kan penisringene våre hjelpe ved å begrense blodstrømmen ut av penis, og hjelpe deg med å opprettholde en fastere ereksjon i lengre perioder. Vi har justerbare og elastiske ringer for å sikre komfort
Penispumpene våre kan hjelpe menn som sliter med ereksjonsproblemer ved å skape et vakuum som trekker blodstrømmen inn i penis, og hjelper til med å oppnå og opprettholde en ereksjon. Pumper kan også bidra til å øke penisens omkrets og lengde over tid ved regelmessig bruk.
For de som ønsker en litt større omkrets og lengde, gir penishylsene fra Renegade deg akkurat det. De er teksturerte både på innsiden og utsiden, for å gi deilig stimulering til både brukeren og partneren.
Enten du er ute etter å utforske prostatalek, forbedre ereksjonen din eller beskytte deg selv under sex, har Renegade høykvalitets mannlige sexleketøy og opphisselsesprodukter for å ta gleden din til neste nivå!
Les mer