Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

B Yours

En dildo fra B Yours gir deg alt du vil ha - realistiske former, pirrende farger og en kraftig sugekopp for aktiviteter i dusjen, på gulvet, i sengen... bare fantasien setter grenser!
Sortering: Bestselgere

Hva er B Yours?


B Yours er en dynamisk og spennende serie dildoer og strap-ons. Kjent for sine realistiske former, pirrende farger og minst muligheten til å bruke en kraftig sugekopp - perfekt for å ha med i dusjen!

Hvem passer B Yours for?


B Yours-serien passer for alle voksne som er interessert i å utforske sin seksualitet og ønsker å oppleve nye nivåer av nytelse. Disse dildoene kan brukes av både single og par, uansett seksuell orientering. B Yours er perfekt for de som er nysgjerrige på sexleketøy og ønsker å prøve noe nytt, samt de som allerede har erfaring med slike produkter og søker etter høy kvalitet og pålitelighet.

Unike fordeler og egenskaper


Produktene er laget med tanke på brukerens komfort og nytelse, i kombinasjon med pirrende farger til å sprite opp hverdagen. De er laget av kroppssikre materialer (TPE) og er enkle å rengjøre. Dildoer fra B Yours, i kombinasjon med en strap-on-sele gir muligheten for rollebytte og kan bringe en ny type lek til soverommet.

Hvorfor du bør prøve B Yours


Med sin kombinasjon av farger, former og størrelser er B Yours det perfekte valget for alle som ønsker å ta sin seksuelle nytelse til nye høyder.
Les mer