Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng

kr 159
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11765
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fjern en sans og gjør de andre 10 ganger sterkere. Dette blindfoldet fra Fifty Shades of Grey sin Play Nice-kolleksjon passer perfekte enten du ønsker å erte og pirre, eller bare sove skikkelig godt!

Laget av sølvfarget sateng med deilige svarte blonder for et ekstra sensuelt uttrykk. Blindfoldet føles mykt og behagelig mot huden - perfekt for bruk hele natten lang!

Dette luksuriøse blindfoldet er inspirert av Ana og Christians kinky eventyr, og lar deg dyppe tåen i den fantastiske bondage-verdenen. Perfekt for nybegynnere eller de bondageentusiastene som liker det litt mykere til tider.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng

Anbefalt tilbehør til Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kåting om Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng
Vurdering
Sex blir mye bedre når man ikke ser. Det skjerper sansene og jeg klarer å nyte enda mer. Denne er i tillegg veldig fin 3
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Play Nice Blindfold i Sateng
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!