EasyToys Bondagesett for madrassen - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

EasyToys Bondagesett for madrassen

kr 598
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11473
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Synes du det er kjedelig med sex i senga? Ikke med dette bondagesettet! Bind din partner til senga og slipp fantasien fri, eller nyt følelsen av å være totalt underlagt din partners vilje. Bondagesettet er perfekt å kombinere med annet bondageutstyr, som masker, paddles, fjærkilere eller lignende.

Bondagesettet består av fire hånd- og ankeljern som er festet til lange nylonbånd. Båndene legges under madrassen og kan enkelt justeres til riktig lengde slik at man blir bundet fast med hendene og føttene til siden. Selve hånd- og ankeljernene er laget i mykt kunstlær med polstring for økt komfort.

Stroppene er justerbare og lar deg bruke bondagesettet med de aller fleste madrasser, inkludert brede dobbeltsenger. Hånd- og ankeljernene er festet med pistolkroker slik at de enkelt kan tas av og brukes separat hvis du ønsker det. Det gjør det også mulig å bruke andre typer bondageutstyr sammen med bondagesettet. Når dere er ferdige er det bare å skyve stroppene under madrassen så er dere klare for neste gang!

En fornøyd kunde beskriver produktet slik: "Superhendig og enkel å 'montere'. Hånd- og ankeljernene sitter godt og er fine og sterke, derfor trenger du ikke være redd for å bøye ringene. Anbefales!"

Spesifikasjoner

 • Bondageutstyr fra EasyToys Fetish
 • Lengde, stropper: ca. 350 cm
 • Lengde, håndjern: ca. 11 - 28 cm
 • Lengde, ankeljern: ca. 13 - 30 cm
 • Materiale: PU-lær, metall og nylon

Inkludert i esken

 • EasyToys Bondagesett for madrassen
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert EasyToys Bondagesett for madrassen. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

EasyToys Bondagesett for madrassen
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!