EasyToys - Nakkepute og ankelmansjetter m/ Benstropper - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!
Kampanje

EasyToys - Nakkepute og ankelmansjetter m/ Benstropper

kr 669
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12132
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Treng dypere inn og treff G-punktet for eksplosive orgasmiske resultater!

Produktinformasjon

Gjør sexen enda mer spennende med disse praktiske benstroppene fra EasyToys. Treng dypere inn og treff G-punktet for eksplosive resultater!

Stroppene vil hjelpe deg med å holde beina fra hverandre, samtidig som de gir komfort og støtter kroppen din samtidig. Dette gir deg muligheten til å bruke hendene og utforske mer!

For å bruke benstroppene, fest mansjettene rundt anklene og legg puten rundt nakken. Stroppene kan justeres fra 12 cm til 150 cm og mansjettene kan justeres fra 13 cm til 30 cm. Dette garanterer en perfekt passform og behagelig bruk.

Mansjettene og nakkeputen er laget av kraftig kunstlær og er foret med skum, som forhindrer riper på huden og øker komforten. Mansjettene kan enkelt tas av stroppene med pistolkroker. Selve nakkeputen har ekstra D-ringer slik at du kan feste annet tilbehør også!

Kampanje

Kjøp 3, betal for 2, du får den billigste gratis! Kjøp EasyToys - Nakkepute og ankelmansjetter m/ Benstropper og finn dine favoritter i 3 for 2 på EasyToys Fetish Collection!

Spesifikasjoner

 • Bondageutstyr fra EasyToys Fetish
 • Lengde, mansjetter: ca. 13 - 30 cm
 • Lengde, stropper: ca. 12 - 150 cm
 • Materiale: PU-lær, polyester, nylon, padding og metall

Inkludert i esken

 • EasyToys - Nakkepute og ankelmansjetter m/ Benstropper
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert EasyToys - Nakkepute og ankelmansjetter m/ Benstropper. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

EasyToys - Nakkepute og ankelmansjetter m/ Benstropper
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!