Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Cloneboy

Lag en nøyaktig kopi av din penis med de avanserte støpesettene fra verdenskjente Cloneboy. Alt du trenger av utstyr følger med, alt du trenger å gjøre er å følge bruksanvisningen. Dildoene fra Cloneboy er lateksfrie og hudvennlige, den perfekte gaven til en du er glad i!
Sortering: Bestselgere

Hva er Cloneboy?


Cloneboy er en innovativ produktserie designet for å lage en nøyaktig kopi av penisen din. Med et støpesett for penisavstøpning, kan du skape en unik, personlig og ekstremt realistisk 3D-replika. Dette er mulig takket være en spesiell støpemasse som er både trygg og enkel å bruke. Cloneboy er mer enn bare en morsom og kreativ aktivitet, det er også en måte å utforske din seksualitet på en ny og spennende måte.

Hvem passer Cloneboy og støpesett for penisavstøpning for?


Cloneboy er et produkt som passer for alle voksne, uavhengig av kjønn og seksuell orientering. Det er perfekt for par som ønsker å legge til et nytt element av intimitet i deres forhold, eller for single som ønsker en unik selvtilfredsstillelse. Det kan også være en morsom og flørtende gave til en partner, eller en spennende aktivitet på en utdrikningslag.

Unike fordeler og egenskaper


Cloneboy skiller seg ut fra andre støpesett på markedet på grunn av sin høye kvalitet og brukervennlighet. Støpemassen er dermatologisk testet og helt trygg å bruke. Den fanger opp hver eneste detalj for å skape en svært realistisk kopi. I tillegg er hver Cloneboy pakke utstyrt med alt du trenger for å lage din egen penisavstøpning, inkludert en detaljert instruksjonsmanual.

Hvorfor du bør prøve Cloneboy


Cloneboy gir deg muligheten til å lage en personlig og unik gave, eller bare ha det gøy med din egen kropp. Det er en morsom, intim og kreativ opplevelse som kan gi deg og din partner nærmere hverandre. Hvis du er nysgjerrig på penisavstøpning, er Cloneboy det beste stedet å starte.
Les mer