Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo

kr 379
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
6966
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Elengant dildo i rent glass - perfekt for utforskning av din egen eller din partners erogene soner. Dildoen er laget i solid glass som tåler hard bruk. En glassdildo vil være mer presis og intens enn vanlige dildoer, spesielt hvis du presser den opp mot G-punktet.

Drive Me Crazy er perfekt for deg som vil ha mye stimulering, spesielt hvis du er glad i G-punkt orgasmer. For ekstra variasjon kan du prøve å legge dildoen i varmt eller kaldt vann før bruk. Da får du en helt ny følelse når dildoen glir inn og ut av deg!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Frida om Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo
Vurdering
Veldig fornøyd med varen! Anbefales på det sterkeste. Gir en deilig følelse vaginalt.
Bea om Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo
Vurdering
Min første dildo av glass og den er fantastisk deilig. Spesielt når den er litt kald. Kan bruke begge endene for litt ulik følelse. Denne ble fort min favoritt.
Tine om Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo
Vurdering
Fantastisk deilig å få den inn i seg både analt og vaginalt, når man er super tent og staven er kald. Ett pluss for boblene på glass staven, som man kjenner godt og er extra pirrende om man liker å bli tatt litt tak i:)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Drive Me Crazy Glass Dildo
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!