Fleshlight Flight - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fleshlight Flight

kr 499
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7245
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fleshlight Flight er en mindre og mer diskret utgave av den klassiske onanihylsen. Flight har en myk og realistisk hylse med trang åpning, kraftige nupper og tykke riller som stimulerer penis fra første centimeter.

Fleshlight Flight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks med ny brukervennlig design og overflate. Hver Sleeve er laget i SuperSkin™, et patentert materiale som er fri for Phatalater og andre giftstoffer. Dette materialet er det nærmeste man kommer følelsen av ekte hud. Det har en sentral kanal med ulike mønstre og former som stimulerer penis. Ved å ta hylsen ut av boksen kan du legge det i varmt eller temperert vann, da vil det føles enda mer realistisk og naturlig.

Med sin unike Flight Sleeve i mykt SuperSkin™ materiale samt en ny boks som er slank og elegant, er dette modellen for deg som ønsker en diskret, men fantastisk Fleshlight.

NB: Husk glidemiddel! Du vil få en mye bedre opplevelse ved å bruke et godt glidemiddel sammen med din Fleshlight.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fleshlight Flight
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Fleshlight Flight ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kåtis om Fleshlight Flight
Vurdering
Hadde en original Fleshjack før som ble ødelagt etter ett år. Kjøpte så denne, men denne er seriøst ingenting i forhold. Må ha MASSE glid og tørker ut fort. Ikke så god som andre leketøy.
Ivar om Fleshlight Flight
Vurdering
Den er helt herlig, tre en plastpose utenpå og beskytt for søl av glidemiddel og bruk den i sprekken mellom bobbeltsengene og få penis godt inni sleven og press godt til så du føler at penisroten gnir riktig i mot ennen og stram godt igjen og hold i gjenn så den suger tak i penis og bruk mye glidemiddel.
Jan om Fleshlight Flight
Vurdering
Denne var bra. Myk, passe trang og enkel og rengjøre.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fleshlight Flight
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X