Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
UTSOLGT!

Julekalender pakke - Platina edition

kr 9 223
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
13997
 • 9 produkter - verdi 9223kr
 • Våre aller beste leketøy til han, henne og par!
 • Bygge din egen kalender? Dette er starten på garantert suksess!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Norgesfavorittene til knallpris - ekstremt begrenset antall!

Produktinformasjon

Skap erotisk julemagi med din egen julekalender! Basert på en nasjonal undersøkelse har vi satt sammen en pakke med de produktene som flest ønsker å utforske med en partner, slik at du kan lage julekalenderen du og din partner drømmer om! Kombiner våre beste produkter med andre favoritter fra f.eks sjokoladehyllen eller fordel 9 luksuriøse gaver utover i desember.

Du får vår heftigste massasjestav med dype vibrasjoner, en sugemaskin til han og en slikkemaskin til henne, vår mest effektive penispumpe, en intens klitorisvibrator, vår mest effektfulle rabbitvibrator og selvsagt en parvibrator dere kan nyte sammen + både analplugg og glidemiddel for en best mulig opplevelse!

Du får 9 produkter til en verdi av 9223kr til kun 2490,-200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han - The Oris! Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt!

The Oris

Massasjestaven er ikke lenger et apparat for å løse opp i stive og støle muskler, det har blitt et av verdens mest populære (og beste) sexleketøy! Ingen andre leketøy kan yte mer og kraftigere vibrasjoner. Massasjestaver er en favoritt blant utforskende par fordi den både kan brukes til heftig stimuli av klitoris, men også dampende het forspill uansett kjønn.

Stay Intense er vår mest effektive vibrator hittil, med en ekstra kraftig motor og hele 10 ulike funksjoner for variert og deilig stimulering.

Rabbitvibratoren har vært hennes favoritt i mer enn 20 år og The One er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Den stimulerer både g-punkt og klitoris med separate motorer, noe som gir deg den mest målrettede og presise stimulien. Rabbitvibratoren er vanntett oppladbar og har lang batteritid.

I denne samlepakken får du også med Exact supervibe - vårt hittil mest intense klitorisvibrator! Superkraftig vibrator med tynn og presis stav for ekstra intens stimulering av klitoris og brystvortene. Anbefales spesielt for deg som elsker harde og intense vibrasjoner, eller som sliter med å få orgasme uten direkte stimulering av klitoris.

Pinpoint

Ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere? Come Together Parvibrator er en unik vibrator som dere kan nyte sammen. De fleksible "armene" og en virkelig kraftig motor gjør denne til en must-have i leketøysamlingen. Vår mest intense parvibrator hittil - også kan den i tillegg brukes på utallige måter!


En god penispumpe øker blodtilførselen til penis for en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex. Langvarig bruk av pumpen kan også gi mer permanente resultater.

Stay - The Magnum Penispumpe

En analplugg er ikke bare en annerledes og deilig følelse, men ser også ekstremt flott ut. Analpluggen du får med i denne pakken er stor nok til å fylle deg opp, men passer også for nybegynnere.

Stay Wet er et godt og holdbart vannbasert glidemddel som tar vare på deg og leketøyet ditt, samtidig som det løfter opplevelsen til et nytt nivå! Et godt glidemiddel er et must for en optimal opplevelse.Inkludert i esken

 • The Oris sugemaskin
 • The Tongue slikkemaskin
 • The One Rabbitvibrator
 • Love Magic Massasjestav
 • Metall analplugg
 • The Magnum Power Pump
 • Exact Supervibe klitorisvibrator
 • Come Together parvibrator
 • Easyglide vannbasert glidemiddel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Julekalender pakke - Platina edition. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Julekalender pakke - Platina edition
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.