Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Erotisk Påskeegg for Henne - Luksus

kr 990 kr 3 195
Spar 69%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
14153
 • For hun som vil nyte, mye!
 • Opplev flere typer stimuli!
 • Inkluderer det perfekte tilbehøret!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ekspertene har talt: Slik opplever hun mest mulig nytelse!

Produktinformasjon

Vi ønsket å lage det mest sexy, pirrende og tilfredsstillende påskeegget hun noen gang har sett! Derfor samlet vi et team bestående av sexolog, produkttestere og produkteksperter for å skape den perfekte sammensetning av sexleketøy for nysgjerrige kvinner som vil oppleve seksuell stimuli på sitt beste!

En god massasjestav anbefales som den perfekte alt-i-ett løsningen for god sex og deilig kroppspleie. Med denne trådløse varianten kan du velge mellom 20 ulike vibrasjonsrytmer og 8 hastigheter; fra pirrende massasje til rystende dønninger som kjennes gjennom hele kroppen. Og det beste? Den kan gi deg opptil 5 timer brukstid på hver lading!

Slikkende sexleketøy har aldri vært mer populært og Tounge Ring er håndplukket av våre eksperter for å tilfredsstille dem som ønsker et slikkende multiverktøy! 10 slikkemoduser, sammen med 10 vibrasjonsmoduser, og det faktum at den er 100% vanntett; det blir ikke bedre! Prøv ut både vertikale og horisontale slikk med tungen og nyt den på ulike kroppsdeleer; klitoris, bryst, anus... Mulighetene er endeløse!

Analplugg er på topplisten over sexleketøy kvinner ønsker å teste og bunny tail analplugg er et perfekt valg nå i påsken! Den er liten nok til å passe nybegynnere, men stor nok til å fylle henne opp for den ultimate opplevelsen. Dette er en plugg som er behagelig i bruk, også når hun beveger seg.

Klar for en ekstra spennende påske? Med Easytoys fjernstyrt vibrerende egg kan man ta leken til et nytt nivå! Gi fjernkontrollen til partneren og kom dere ut i skisporet eller byens gater, hvis dere er modige nok. Denne utgaven er ekstra stor, slik at egget sitter godt under bevegelse og hun får maks ut av de uvanlig heftige vibrasjonene.

En god og effektiv orgasmekrem er et must for kvinnen som ønsker å utforske hele spekteret av nytelse. Intome Citoral Gel øker blodgjennomstrømningen til klitoris og det gjør henne mer følsom, gjør at hun oppnår klimaks lettere og øker intensiteten på orgasmen!

Et godt glidemiddel er essensielt for en god opplevelse. Stay Wet gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Stay wet er vannbasert, parfymefritt og glycerinfritt.

NB! Påskeegget følger ikke med i pakken, kun innholdet!

Spesifikasjoner

 • Gavesett fra Nytelse.no
 • Materiale: Silikon, ABS, Aluminium, fuskepels
 • Volum, glidemiddel: 100 ml
 • Volum, orgasmekrem: 30 ml

Inkludert i esken

 • Elegance Massasjestav
 • Tongue Ring Vibrator
 • Easytoys Remote Control Vibrating Egg
 • Bunny Tail No. 1 Analplugg
 • Stay On orgasmegel for kvinner
 • Stay Wet vannbasert glidemiddel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Erotisk Påskeegg for Henne - Luksus ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Vilde om Erotisk Påskeegg for Henne - Luksus
Vurdering
Dette egget er uten tvil dritbra, jeg sprekker av kåthet og forventning!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Erotisk Påskeegg for Henne - Luksus
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!