Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Erotisk Påskeegg for Han - Luksus

kr 990 kr 3 301
Spar 70%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
14154
 • Opplev hele orgasmespekteret!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Sammensatt av eksperter, for hans optimale nytelse!

Produktinformasjon

Sexleketøy for menn, hva er greia?! Det vil han finne ut av denne påsken! Denne pakken er satt sammen av sexolog, testere og produkteksperter for at mannen skal få den optimale nytelsen, og kanskje kjenne på flere typer erotisk stimuli enn hva han er vant til. Vi ønsket å tilby menn en pakke hvor de kan prøve ut forskjellige leketøy, og kanskje til og med finne sin nye favoritt?

NB: Pågangen var så stor at vi måtte hive oss rundt og sette sammen flere påskeegg for menn. Innholdet i dette nye egget er litt annerledes så det kan hende du må refreshe siden for å få opp de nye bildene.

Nexus Eclipse Headjob Stimulator føles ut som en tunge som slikker deg opp og ned på penishodet! Tuppen av penis er den mest følsomme, derfor er Eclipse designet for maksimal stimulering av nettopp dette området. I tillegg til 6 kraftige vibrasjonsmoduser har Eclipse en unik slikkefunksjon som kjennes ut som en kraftig tunge som slikker baksiden av penishodet.

Liker du at det ser litt mer realistisk ut, vil du elske onanihylsen som følger med! Nyt en intens stimulering og et uforglemmelig klimaks med de deilige nuppene og rillene på innsiden. Hylsen har i tillegg et diskret etui som gjør den lett å oppbevare.

Boners Vibrating Handjob Stroker er her for å gjøre den vanlige runken din enda diggere! Legg de myke silikonvingene rundt penis og scroll gjennom de 10 ulike vibrasjonsrytmene for å finne din favoritt! Kjenn den deilige stimuleringen til nuppene på innsiden av strokeren mens du drar den opp og ned skaftet, eller hold den i ro under frenulum (penishodet) for en helt ny type stimulering.

Penispumpe er den enkleste og mest effektive veien til en større ereksjon! Øk flere cm både i lengde og tykkelse, og kjenn hvordan du opplever mer nytelse under berøring. Ved jevnlig bruk vil vevet i penis utvide seg; spesifikk økning i tykkelse og lengde vil variere fra person til person.

Stimulering av prostata er en snarvei til den mest intense orgasmen en mann kan oppleve! EasyToys Dynamic Duke Prostatastimulator er et prostataleketøy som passer perfekt for både nybegynnere og proffer. Designet gjør at den treffer nøyaktig der den skal, og størrelsen er liten nok til å passe nybegynnere og stor nok til å fylle han opp!

Et godt glidemiddel et et must for en god opplevelse. Stay Wet gir glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Stay Wet er vannbasert, parfymefritt og glycerinfritt.

Stay On orgasmegel for menn virker stimulerende på intimsonen for økt nytelse og bedre sex. Endelig kan vi tilby en effektiv orgasmegel for menn! Økt blodtilførsel, stimulering av huden og en varmende følelse kombineres til en utsøkt opplevelse - hvor lenge klarer du å holde ut?

NB! Påskeegget følger ikke med i pakken, kun innholdet!

Spesifikasjoner

 • Gavesett fra Nytelse.no
 • Materiale: ABS, silikon, TPE
 • Volum, glidemiddel: 100ml
 • Volum, orgasmegel: 30ml

Inkludert i esken

 • Nexus Eclipse Headjob Simulator
 • FPPR. Mouth Masturbator
 • Boners Vibrating Handjob Stroker
 • Stay Hard - Classic Penispumpe
 • EasyToys Dynamic Duke Prostatastimulator
 • Stay Wet vannbasert glidemiddel
 • Stay On Orgasmegel for menn
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Erotisk Påskeegg for Han - Luksus ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann92 om Erotisk Påskeegg for Han - Luksus
Vurdering
Ekstremt gode produkter alle sammen, anbefales på det sterkeste hele pakka!
Mads om Erotisk Påskeegg for Han - Luksus
Vurdering
Innholdet her gjorde jobben! Jeg visste ikke at vi gutta kunne ha det så godt seksuelt. Takk til Nytelse.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Erotisk Påskeegg for Han - Luksus
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.