Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Begrenset antall!

Sommerpakken 2024 - Herre

kr 990 kr 1 980
Spar 50%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
14781
 • Flere bestselgere til knallpris!
 • Satt sammen av våre eksperter!
 • Opplev ulike typer stimuli!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Suging og runking - på sitt aller beste!

Produktinformasjon

En supervibrator med en deilig tunge, runkehylse designet for mest mulig stimuli, penispumpe for maks effekt og deilig tilbehør som løfter hele opplevelsen! Ikke bare vil opplevelsen din være deilig fra første sekund, du vil også få orgasmer som varer lenger og er mye mer intense enn hva du er vandt til.

"Optimaliser din nytelse med større stake, kraftige vibrasjoner og mer nytelse enn du har opplevd noen gang!" - Tonje, produktekspert

Sommerpakke til han

Har du ikke testet en skikkelig god vibrator for menn før? Da bør du gripe sjansen nå! Ninja fra oTouch er en supervibrator med silikontunge som byr på ekstra heftige vibrasjoner og deilig stimuli, med den våte tungen som glir over de punktene der du er mest følsom.Runkehylsen fra FPPR gjør det som allerede er deilig, enda bedre! Treng inn i den stimulerende hylsen som er designet av eksperter for å gi mest mulig nytelse under onani. Vakuumeffekten gir deg følelsen av en deilig sugejobb, mens utformingen av hylsen stimulerer hver cm av penis. Dette vil garantert bli en ny favoritt!

Penispumpe er den raskeste og mest effektfulle veien til en større penis! Ikke bare vil du få et større og hardere lem enn du får til vanlig, men du vil også vekke alle nerveende til liv og oppleve hver berøring på en helt ny måte.
I årets sommerpakke får du også en vibrerende penisring, som både gir nytelse til deg og din partner, men som også holder ereksjonen steinhard så lenge du ønsker!

Med Boners Delay Cream kan du holde på hele natten om du vil uten at det går på bekostning av nytelsen! Kremen hjelper mot overfølsomhet på penishodet, slik at øktene kan bli så lange som dere bare ønsker. Den silkemyke formelen gjør kremen veldig behagelig på huden og den har full effekt etter noen få minutter.

Glidemiddel et et must for gode opplevelser med sexleketøy, og vårt eget glidemiddel Stay Wet er laget for å gi god glid, lenge!

Inkludert i esken

 • Sommerpakken 2024 - Herre
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sommerpakken 2024 - Herre. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sommerpakken 2024 - Herre
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!