Pussy Juice Glidemiddel Med Vaginaduft - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Pussy Juice Glidemiddel Med Vaginaduft

kr 279
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12129
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Er du ute etter å gi din Fleshlight eller MainSqueeze det lille ekstra?

Produktinformasjon

Endelig! Det vaginaelskere har tigget om, har endelig kommet. Dette unikt duftende glidemiddelet gir deg lukten av en våt, saftig fitte!

Bare sprut glidemiddelet på og gni for å aktivere duftmolekylene, og du får aromaen til en fin og sunn fitte. Bruk den til alt! Sprøyt den på lekene dine, på hendene, på partneren din!

Det lukter ikke så mye i flasken, men når du varmer den opp, vil du være enig i at det er det nærmeste du kan komme den virkelige tingen. Spesialblandingen vaskes enkelt av med såpe og vann, og er trygg for alle leker.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Pussy Juice Glidemiddel Med Vaginaduft
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Pussy Juice Glidemiddel Med Vaginaduft. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Pussy Juice Glidemiddel Med Vaginaduft
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!