Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Airturn 2 BJ Stimulator

kr 839 kr 1 399
Spar 40%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12896
 • Suger deg og vibrerer!
 • Varmefunksjon for ekstra realistisk opplevelse!
 • Innsiden er laget av silkemyk silikon.
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Airturn 2 etterligner følelsen av deilig oral stimulering!

Produktinformasjon

Ekstrem-vibratoren for han, som i tillegg til å stimulere med dyp vibrasjonsteknologi, også etterligner følelsen av en saftig blowjob!

Er du på jakt etter en liten sexmaskin, som vil imponere deg langt over forventning? This is it! Airturn 2 er et teknologisk mesterverk for mannen som vil ha en sugejobb med noe ekstra.

Denne herrevibratoren har et diskret etui og motoren er svært stille sammenlignet med lignende maskiner. Den er behagelig å holde i og har et antisklimønster som gir godt grep.

Det myke, rillede silikoninteriøret gir deg en unik opplevelse og en uforglemmelig orgasme! Airturn 2 har 5 forskjellige sugefunksjoner og 6 vibrasjonsmønstre. I tillegg har den også en varmefunksjon som når en maksimal temperatur på 45 grader.

oTouch Airturn2

That’s what makes this toy so much fun though. I can basically edge with it for as long as I want, and then turn on the vibration at the end, when it seems to make the most difference for me.
- TenWaysToTouch.com, 26.02.22

Knappene og LED-panelet på toppen gjør det enkelt å se hvilke funksjoner som er i bruk og hvor mye batteri som er igjen på vibratoren. Den har også 3 forskjellige knapper, som hver styrer varme, vibrering, og suging.

Airturn 2 kan lades raskt opp med den medfølgende USB-kabelen og kommer med en fin oppbevaringspose. Bruk alltid vannbasert glidemiddel for en behagelig følelse.

Rengjør masturbatoren før og etter bruk med et vibratorrens eller en mild, antibakteriell såpe og lunkent vann. La det tørke godt og legg det bort på et støvfritt sted.

Airturn 2 er sprutsikker - noe som betyr at du trygt kan ta den med i dusjen, men du bør ikke ta den med deg i badekaret.

Ofte stilte spørsmål


Hvilke unike funksjoner har Airturn 2?
Airturn 2 vibratoren for menn har et diskret etui, svært stille motor, antisklimønster for godt grep, mykt rillede silikoninteriør for en unik opplevelse, og 5 sugefunksjoner, 6 vibrasjonsmønstre og en varmefunksjon som når opp til 45 grader Celsius.

Hvordan kan Airturn 2 vibratoren forbedre opplevelsen av onani?
Airturn 2 vibratoren gir en variert og tilpassbar opplevelse med muligheten til å "edge" ved å justere sugefunksjonen før vibrasjonene slås på for å øke nytelsen. Den har også et praktisk design med lettleste knapper og LED-panel for enkel bruk.

Hva er viktige vedlikeholdsråd for å holde Airturn 2 i god stand?
Det anbefales å rengjøre vibratoren før og etter bruk med vibratorrens eller mild, antibakteriell såpe og lunkent vann. Etter rengjøring bør den tørkes godt og oppbevares på et støvfritt sted. Airturn 2 er også sprutsikker, noe som gjør den egnet for bruk i dusjen, men ikke i badekaret.


Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra oTouch
 • Lengde, total: ca. 22,4 cm
 • Lengde, innvendig: ca. 12 cm
 • Diameter: ca. 9,4 cm
 • Materiale: Silikon, ABS-plast

Inkludert i esken

 • Airturn 2 Blowjob Stimulator
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
 • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Airturn 2 BJ Stimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Thomas om Airturn 2 BJ Stimulator
Vurdering
Den lager litt mye lyd for min del, jeg hadde håpet å kunne bruke den i kollektivet. Maskinen er veldig bra. Det skjedde veldig mye på en gang, noe som gjorde at jeg kom for fort og det var kjedelig, men jeg skal øve meg!
Mann om Airturn 2 BJ Stimulator
Vurdering
Deilig å sovne med
Nytelse hele tiden
Fast kunde om Airturn 2 BJ Stimulator
Vurdering
Dette var et bra produkt. Stillegående motor og kjekt med oppbevaringspose. Fungerer veldig bra for meg . å som vanlig veldig rask levering fra dere
Fornøyd kunde om Airturn 2 BJ Stimulator
Vurdering
Ett veldig bra produkt .Det kommer til å brukt mye av meg Stiile motor å så ganske diskret . Rask levering å som vanlig veldig god service fra dere.
TOWOHA om Airturn 2 BJ Stimulator
Vurdering
Denne liker jeg godt.
God fleksibilitet i forhold til penisstørrelse, ok støynivå, pris, funksjon og at den har varme trekker opp.
Vibrasjonene treffer ikke helt på rett sted og sugeeffekten er litt i det svakeste laget, så dette trekker litt ned.
Men dette er helt klart ett topp produkt!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Airturn 2 BJ Stimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!