Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fun Factory Manta Herrevibrator

kr 1 229
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (8)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Deep Sea Blue
10600
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!

Manta er oppladbar, 100 vanntett og nesten helt lydløs. Dype, rumlende vibrasjoner gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet. For mange kan det nesten bli for intenst, derfor anbefaler Fun Factory at man bruker et vannbasert glidemiddel - i hvert fall de første gangene du bruker Manta.

De tykke vingene i ren medisinsk silikon gjør det enkelt å kombinere Manta med andre aktiviteter. Legg Manta rundt penis når du har sex så får partneren din også nyte godt av vibrasjonene, eller la vingene gli over partnerens mest følsomme områder og nyt hans eller hennes reaksjoner. Manta er kompakt nok til å kunne brukes i de fleste stillinger, ulikt de fleste andre vibratorer for menn.

Lang batteritid, kompakt design og diskré utforming gjør Manta til en fantastisk vibrator for alle med en penis!

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra Fun Factory
 • Lengde: ca. 18,0 cm
 • Diameter, kanal: ca. 3,0 cm (elastisk)
 • Batteritid: opptil 120 min
 • Materiale: Vibrator i medisinsk silikon, med base i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Fun Factory Manta
 • USB-ladekabel
 • Illustrert brukerveiledning
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 8 )

Våre kunder har vurdert Fun Factory Manta Herrevibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
far om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Denne er virkelig god. Et av de stillere leketøyene jeg har. Veldig deilig til solo lek, og i kombinasjon med andre leketøy (men også uten). Selve manta-"flappene" tilføyer ikke så mye mer til følelsen som jeg trodde, men gjør at det er lettere å holde den på plass mens jeg koser meg. Ringen i håndtaket gjør også at det er lett å holde den på plass uten at hånden får så mye av vibrasjonene.
Eneste minuset er at kuken er blitt for vant til den, så jeg kommer ikke like fort med den lengre...
Bzzz! om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Den er ikke så verst, gjør jobben, veldig fin hvis du er ute og reiser, lett å ta med seg. Men personlig syns jeg en magic wand (eller massasjestav på norsk) er bedre. Kanskje ikke riktig av meg å sammenligne disse to...? En stav bråker nok litt mer også. Batteriet holder mange runder uten å måtte lade den og den kan ligge lenge uten å bli brukt uten at du trenger å bekymre deg for at den har gått tom i mellomtiden.
Lævritz om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Helt konge! Bare å kjeppen i mellom horna og la det stå til. Trenger ikke jobbe et sekund sjøl, og den mjølker som ei budeie fra Hallingdal!
Maja&Martin om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Denne var god både for han og henne! Gøy at det er litt fokus på mannen, selvom damen også kan nyte dette. Skikkelig bra og veldig god kvalitet! Har mye fra samme merket og det varer jo i åresvis!
Iceman67 om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Fikk denne i posten for et par uker siden og har brukt den jevlig :)
Prøvde den med min partner også og hun ble veldig overasket over denne. bruk den rundt penishodet før du kommer så forsterkes orgasmen kraftig. Anbefales virkelig :)
Par 32 og 40 om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Vi var veldig nysgjerrige på manta. Aldri prøvd noen form for leketøy for han før. Levde helt klart opp til forventningen!! Definitivt noe vi kommer til å utforske videre!

Materialet er mykt og legger seg godt rundt penis. Fungerer ypperlig å holde hånden rundt og runke mannen! Ved å holde hånden rundt fikk vi også litt mer trykk på spesielt erogene soner, noe som gjorde opplevelsen enda sterkere!

Vi har brukt den både alene og sammen. Enige om at den gir maksimalt nytelse når vi bruker den sammen, både si forspill og mens vi har sex. Mens vi har sex legger vi den slik at den den tilfredsstiller oss begge! Helt magisk! Orgasmene kommer fort og kraftig! Har brukt ulike typer av penisring med vibrasjon, men dette blir noe helt annet! Mannen min sier at følelsen er mer intens og at han får en større opplevelse av nytelse enn ved penisringene med vibrasjon. Det er kanskje jeg, mer enn han, som nyter mest godt av de )

Manta har mange innstillinger for vibrering, både i k..
Sylvia om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Ja, ja, ja, og ja! Snakk om herrevibrator som funker for par!
Av de sexlekene for menn vi har prøvd, havner Manta virkelig på toppen (i alle fall for meg!). Vi ble begge overrasket over hvor mange ulike måter vi kunne bruke Manta på, og den sinnsyke nytelsen den ga oss begge. Jeg er meget begeistret, og overbevist om at dette er et produkt som kommer til å gi deilige vibrasjoner igjen, og igjen. Enkel å bruke, og full av muligheter!
Leken29 om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Så denne på TV og bestilte den samme kveld. Kun etter 2 dager fikk jeg produktet og ble veldig overrasket hvor bra det var. Et av mine bedre leketøy og anbefales til alle menn. Kan også brukes sammen med partner eller alene....
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fun Factory Manta Herrevibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.