Satisfyer Men Vibration Masturbator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Men Vibration Masturbator

kr 999
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10738
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Satisfyer Men med vibrering gir din beste kroppsdel den oppmerksomheten den fortjener! Den myke kanalen omslutter penis og vibrerer mot øvre del av penis og penishodet. To kraftige motorer og 11 vibrasjonsprogrammer er nok til å gi de fleste mer enn nok stimulering!

Satisfyer Men Vibration er designet for å simulere en god blowjob - den myke kanalen i ren silikon er trang nok til å stimulere hver eneste centimeter av penishodet, og de kraftige motorene sørger for at du alltid kommer tilbake for mer. Et ergonomisk design med enkle kontroller gjør det enkelt å holde vibratoren slik at du får mest mulig stimulering, du kan til og med bruke den handsfree! Satisfyer Men Vibration er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret om du ønsker det.

Les også test av produktet: «En orgasme som varte flere minutter!»

Herrevibratoren tar et skritt videre med Satisfyer Men Vibration. Den oppladbare vibratoren er laget i hudvennlige materialer som er svært enkle å rengjøre etter bruk. To motorer sørger for ekstra intens stimulering, og den ergonomiske formen setter prikken over i-en for en fantastisk gave til deg selv eller til mannen i ditt liv!

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra Satisfyer
 • Lengde: ca. 15,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 7,0 cm
 • Bredde: ca. 8,0 cm
 • Materiale: Silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Satisfyer Men Vibration
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer Men Vibration Masturbator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Basse om Satisfyer Men Vibration Masturbator
Vurdering
Denne hadde jeg forventninger til, men innfridde ikke. Den pirrer godt, men ren vibrasjon ække nok for meg til å komme. Denne typen vibrasjon i en fleshlight-sak vil nok derimot gi full score. Så tenk på hva du liker før du kjøper denne, for meg var det bomkjøp. Dessverre.
Krihz om Satisfyer Men Vibration Masturbator
Vurdering
Forsøkte med fulladet apparat, men etter en halvtime var det fortsatt ingen glede å spore...
Smido om Satisfyer Men Vibration Masturbator
Vurdering
Utrolig fantastisk👍 Jeg hadde aldri trudd at vi menn skulle få ett leketøy som faktisk virket, men det gjør denne.. Tipp topp tommel opp.
Anbefales på det sterkeste😊
Så lurer jeg på hvordan de andre vibratorer er nå da?? 😂😂
Mann83 om Satisfyer Men Vibration Masturbator
Vurdering
Kjøpte denne på blackfriday (50 avslag) men hadde gledelig betalt fullpris for den. Ingen fleshlight har fått meg til å komme så kraftig som Satisfyer Men Vibration Masturbator! Veldig heftig maskin :)
Mr. om Satisfyer Men Vibration Masturbator
Vurdering
Brukte denne med vr briller og det må jeg si var meget heftig. Satisfyer fungerer utmerket alene også. Kan ikke sammenlignes med en FL, da denne er mye mer stimulerende.
eple om Satisfyer Men Vibration Masturbator
Vurdering
Fy f! Satte pikken i denne og klarte ikke stå på beina. Du kan ikke pumpe i den som en fleshlight, du bare legger pikkhodet i holderen så går det (hehe). Skal jeg klage på noe så er det kanskje prisen, men det var verdt det!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Men Vibration Masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!