Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Svakom - Sam Neo Masturbator

kr 1 149
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (13)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12626
 • Realistisk sugeopplevelse!
 • Vakuumeffekt og vibrasjoner -for maks stimuli!
 • Stillegående motor!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ekstra avansert sugemaskin - når du ønsker den optimale opplevelsen!

Produktinformasjon

Sam Neo gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner! Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

Treng inn i en trang, silkemyk kanal og kjenn hvordan den suger og vibrerer rundt penis. Velg mellom 5 ulike programmer som er spesialdesignet for å gi deg variert nytelse, eller koble din Sam Neo opp mot interaktive videoer for en ekstra realistisk opplevelse.

Svakom - Sam Neo

"Det som gjør Sam Neo annerledes fra alt annet, er at opplevelsen er j**lig digg fra første sekund! Den lager mindre lyd enn lignende maskiner, samtidig som den suger hardere og bedre. Jeg ble overrasket over effekten, for dette var seriøst en mer intens opplevelse en jeg har hatt med noe annet leketøy".
- Kristoffer

Sam Neo er også perfekt for par i avstandsforhold, da den enkelt kan kontrolleres via en app du laster ned på telefonen. Last ned appen her!

Ønsker du deg en realistisk blowjob-opplevelse? Sam Neo vil gi deg noe bedre! Den stillegående maskinen kan holde på lenge, med sin unike batterikapasitet. Du velger selv hvordan du vil stimuleres, hvor hardt du vil suges og hvor lenge du vil holde på. Vi anbefaler vannbasert glidemiddel for en ekstra våt opplevelse!

For å koble opp Sam Neo til interaktivt innhold, last ned appen her

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra SVAKOM
 • Lengde, total: ca. 23,6 cm
 • Lengde, hylse: ca. 16,0 cm
 • Diameter, ytre: ca. 8,2 cm
 • Diameter, indre: ca. 3,0 cm (Til dels elastisk)
 • Materiale: TPE, ABS-plast, metaller

Inkludert i esken

 • Svakom - Sam Neo Masturbator
 • USB-ladekabel
 • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 13 )

Våre kunder har vurdert Svakom - Sam Neo Masturbator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 55 om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Pass deg, denne er avhengighetsskapende. Den er deilig hele tiden, og du får garantert sterke orgasmer. Vakuumet gjør at du lett kan fortsette med en ny runde uten å trekke ut penis. Tips: Hvis du skyller den i varmt først, få du en varm sugemunn som suger akkurat så hardt du ønsker det.
Mann 35 om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Denne er ikke verdt penga. Sugefunksjonen minner mer eller mindre ut som ei ku som melkes i et moderne fj?s. vibreringen er svak, kunne gjerne verdt sterkere.
Brukervennlighet er det ikke noe ? si p?
Mann 76 år om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Fantastisk produkt. Herlig nytelse som det ikke tok lenge før eksplosjonen var et faktum. Anbefaler denne på det sterkeste !
Mann 45 om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Var skeptisk til dette produktet, men det var det ingen grunn til. Føles og kjennes utrolig ekte ut, det overasket meg mest. Må selvsagt vende seg litt til hvordan du bruker den men det tok ikke lange tiden før man ser stjerner -) Litt støy er det, men absolutt helt innafor for hva som er akseptabelt. Også lett å gjøre ren. Var heldig å få denne på tilbud :) Kunne vært noe krafigere motor, men gjør absolutt jobben sin.
Mann 35 om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
God kvalitet på produktet, kunne vært mer vakuum effekt på den etter min mening og litt kraftigere vibrasjons effekt. Bråker en del, men fint med at den kan kobles til telefonen :)

Alt i alt, fornøyd med kjøpet :)
Mann 76 om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Fantastisk følese av denne.👍
Mann 76 om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Fantastisk følese av denne.👍
Blue Jay om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Så langt er jeg veldig fornøyd med denne. Har du lyst på en bj er dette sefvfølgelig ikke no erstatning til ekte vare men denne defentlig møter mange kriterier. Den suger bokstavelig talt som en støvsuger og med programvaren som du kan bruke på telefonen din kan den suge og vibrere i forskjellige takter. Adder du vr så er det virkelig nice.
Jeg har alltid brukt fleshlube fire på mine flesh lights men nå vurderer jeg og finne en ny som er mer sloppy if that makes sense siden vakummet er så intens at du må..
Barten om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Spennende produkt. Sexleketøy for menn har nok en liten vei å gå enda, men er godt på vei. Sammenlignet mot Airturn 2 så har Airturn 2 en fordel med at den har varme. Men alt i alt, spennende produkt. Anbefaler å prøve det ut. Som med alt annet man må venne seg til opplevelsen for å få mest ut av produktet. Skal også nevnes at denne er mye mer stille enn Airturn 2 som gjerne bråker litt mer. 😉
Vera om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Gøy å leke med gubben med dette produktet
P.mart om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Spennende produkt. Deilig materiale, god følelse... Kunne gjerne fått enda mer vakumeffekt og vibrasjon, men terningkast 6 fra meg.
finfyr om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Deilig med den vakum følelsen
Jauda om Svakom - Sam Neo Masturbator
Vurdering
Deilig
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Svakom - Sam Neo Masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.