Veet Easy-Gel Wax Strips Normal Skin Face (20 stk) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Veet Easy-Gel Wax Strips Normal Skin Face (20 stk)

kr 109
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11379
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gelformelen med Easy-Gel flyter rundt og griper aktivt de korteste hårene (1,5 mm), ikke huden. Veet Easy-Gel fjerner hårene fra roten for opptil 28 dager med silkemyk hud. Dette gir selvtillit til å oppnå flotte førstegangs resultater, også for de uten erfaring med voksremser.

Nyt den behagelige gelstrukturen på huden og den friske aromaen med shea-smør, kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper og acaibær som passer til normal hud.

Spesifikasjoner

 • Intimpleie fra Veet
 • Voksremser for ansiktshår tilpasset normal hud. Passer ikke for bruk på hodet, i ansiktet, ører, rundt anus, kjønnsdeler og brystvorter, eller andre kroppsdeler.

Inkludert i esken

 • 20 voksremser Easy-Gel fra Veet
 • 4 Perfect Finish våtservietter
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Veet Easy-Gel Wax Strips Normal Skin Face (20 stk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Veet Easy-Gel Wax Strips Normal Skin Face (20 stk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X