Better Than Your Ex - Clitherapy Fingervibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Better Than Your Ex - Clitherapy Fingervibrator

kr 199
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11322
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Har du en eks som aldri klarte å finne klitoris? Ta saken i egne hender! Fingervibratoren gir deg presis stimulering akkurat der du trenger det. Glem kjedelige ligg - prøv Better Than Your Ex!

Fingervibratoren fra Bijoux Indiscrets gir deg intens stimulering med presis kontroll, sett vibratoren på fingeren og kjør på! Vibratoren er designet for å intensivere alle dine bevegelser: sikk-sakk, opp og ned, rundt og rundt osv.

Sett den myke ringen rundt fingeren, trykk på knappen og nyt 10 forskjellige vibrasjonstyper. Trykk på knappen for å bytte mellom de ulike rytmene, og hold knappen inne noen sekunder for å slå av vibratoren.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Better Than Your Ex - Clitherapy Fingervibrator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Better Than Your Ex - Clitherapy Fingervibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Better Than Your Ex - Clitherapy Fingervibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X