Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Penguin

kr 799
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
12849
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Penguin kombinerer Satisfyers Air-Pulse-teknologi med et sjarmerende og lekent design!

Produktinformasjon

Penguin, kledd i sin stilige smoking, kombinerer Satisfyers revolusjonerende Air-Pulse-teknologi med et sjarmerende og lekent design. Den er ergonomisk formet og egner seg perfekt for nybegynnere så vell som erfarne.

Sannsynligvis den mest elegante juvelen i Satisfyer-familien er Satisfyer Penguin. Han ser bra ut i en elegant smoking, og venter bare på at du skal ta han ut på en date for to - og la ham glede deg med sine prikkende trykkbølger og eksplosive orgasme. De 11 intensitetsnivåene tilbyr mild til intens klitorisstimulering og vil få deg til å skjelve mykt eller kraftig avhengig av humøret ditt.

Takket være den hviskestille motoren kan du også bruke den uten å bekymre deg for at andre skal høre deg. Satisfyer Penguin er også vanntett, slik at du kan nyte den i badekaret eller dusjen. De forbedrede knappene lar deg enkelt bytte mellom intensitetsnivåer, og gir deg varme bølger av spenning og glede uansett hvor du er eller hvordan humøret ditt er.

Den slanke, ergonomiske formen betyr at Penguin er veldig hendig og enkelt kan oppbevares i skuffen eller vesken. Takket være dens brukervennlighet og innovative Satisfyer-Airpulse-teknologi, er den flott for nybegynnere. De sugelignende trykkbølgene til Satisfyer Pro Penguin vil bringe deg til spennende orgasmer uten mye læringskurve. Penguin er lett å lade via en magnetisk USB-ladekabel, noe som gjør den til den perfekte følgesvennen når du reiser eller er hjemme. Vil du gjøre noe bra for din beste venn? Du trenger ikke skammelig å gjemme den elegante pingvinen i en boks lenger - den er flott som en stilig gave til den moderne kvinnen.

Etter at de siste bølgene av orgasmen din har lagt seg, lar den utskiftbare silikonhetten deg enkelt rengjøre denne Satisfyer-modellen med vibratorrens, eller såpe og vann.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Penguin
  • USB-ladekabel
  • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Penguin. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Penguin
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.