Satisfyer Penguin - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Penguin

kr 629
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12849
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Penguin kombinerer Satisfyers Air-Pulse-teknologi med et sjarmerende og lekent design!

Produktinformasjon

Penguin, kledd i sin stilige smoking, kombinerer Satisfyers revolusjonerende Air-Pulse-teknologi med et sjarmerende og lekent design. Den er ergonomisk formet og egner seg perfekt for nybegynnere så vell som erfarne.

Sannsynligvis den mest elegante juvelen i Satisfyer-familien er Satisfyer Penguin. Han ser bra ut i en elegant smoking, og venter bare på at du skal ta han ut på en date for to - og la ham glede deg med sine prikkende trykkbølger og eksplosive orgasme. De 11 intensitetsnivåene tilbyr mild til intens klitorisstimulering og vil få deg til å skjelve mykt eller kraftig avhengig av humøret ditt.

Takket være den hviskestille motoren kan du også bruke den uten å bekymre deg for at andre skal høre deg. Satisfyer Penguin er også vanntett, slik at du kan nyte den i badekaret eller dusjen. De forbedrede knappene lar deg enkelt bytte mellom intensitetsnivåer, og gir deg varme bølger av spenning og glede uansett hvor du er eller hvordan humøret ditt er.

Den slanke, ergonomiske formen betyr at Penguin er veldig hendig og enkelt kan oppbevares i skuffen eller vesken. Takket være dens brukervennlighet og innovative Satisfyer-Airpulse-teknologi, er den flott for nybegynnere. De sugelignende trykkbølgene til Satisfyer Pro Penguin vil bringe deg til spennende orgasmer uten mye læringskurve. Penguin er lett å lade via en magnetisk USB-ladekabel, noe som gjør den til den perfekte følgesvennen når du reiser eller er hjemme. Vil du gjøre noe bra for din beste venn? Du trenger ikke skammelig å gjemme den elegante pingvinen i en boks lenger - den er flott som en stilig gave til den moderne kvinnen.

Etter at de siste bølgene av orgasmen din har lagt seg, lar den utskiftbare silikonhetten deg enkelt rengjøre denne Satisfyer-modellen med vibratorrens, eller såpe og vann.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Penguin
  • USB-ladekabel
  • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Penguin. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Penguin
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!