Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
GOD PRIS!

Satisfyer Pro 2 Generation 3

kr 410
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Wine Red
14288
 • Nyhet! Liquid Air-teknologi
 • 11 trykkbølgeprogrammer
 • To ulike hetter for ulik stimuli
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

To munnstykker, det beste fra to verdener<3 Følelsen av pulserende vann, eller trykkbølgestimuli - hva er din favoritt?!

Produktinformasjon

Dobbel glede - dobbel nytelse! Denne utgaven fra Satisfyer kommer med to ulike munnstykker: Én for den verdensledende trykkbølgestimulien og én for "tæppe"-effekten som beskrives som oralsex på speed!

"Effekten alle etterspør, med en kvalitet vi kan være stolte av, til en pris jeg ikke trodde var mulig!" - Tonje, produktekspert

Oppdag denne nye Satisfyer Pro 2 Generation 3 - den hotteste klitorisvibratoren på markedet! Med den siste Liquid Air-teknologien tar denne lekne og rebelske vibratoren deg til nye nivåer av nytelse. To motorer gir deg 12 intense vibrasjonsinnstillinger, mens Liquid Air-teknologien etterligner de sensuelle bølgene av pulserende vann for en uforglemmelig opplevelse.

Satisfyer Pro 2 Generation 3

Liquid Air-teknologi, hva er det?!
Produsenten ønsket å gi hen følelsen av bølgende vann mot klitoris. Den skånsomme, men ekstremt effektive, måten å stimulere klitoris på passer perfekt for de som vil nyte laaaange orgasmer og nyte fra første sekund.
"Følelsen av små vannbølger som stryker over klitoris er helt fantastisk. Ikke tro at dette ikke er en intens opplevelse, for dette er toppen av intenst og dét fra første sekund. Jeg elsker at Satisfyer nok en gang klarer å gi meg en følelse jeg aldri har vært borti tidligere". -Maja, produkttester.
Den vågale Liquid Air-teknologien gir deg en uforglemmelig opplevelse med intense bølger.

Trykkbølgestimuli troner på toppen!
Leketøy med trykkbølgestimuli troner fremdeles på toppen over ting kvinner ønsker å prøve, og gang på gang ender de som bestselgere på grunn av sin unike effekt. Den lille hetten plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle de 10.000 nerveendene samtidig. Dette er en intens form for stimuli, uten at klitoris vil føles overstimulert. Og hva betyr det?! At mulighetene for multiorgasme aldri har vært mer tilstede!

Det superkomfortable og eksperimentelle designet er laget av kroppssikkert silikon med Soft Touch Feel, og er lett å rengjøre og vanntett for ekstra lek på badet. Satisfyer Pro 2 Generation 3 er den ultimate leketøy for deg som søker en sexy og spennende opplevelse!

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator fra Satisfyer
 • Lengde: ca. 16,4 cm
 • Bredde: ca. 6,5 cm
 • Høyde: ca. 4,6 cm
 • App: Nei
 • Vanttett: Ja (IPX7)
 • Materiale: silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Satisfyer Pro 2 - Generation 3
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Pro 2 Generation 3. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Pro 2 Generation 3
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.