Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Svakom - Nymph Vibrator

kr 899
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
13886
 • Prisvinnende sexleketøy!
 • To leketøy i én!
 • 3 masserende tunger!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

"Den beste sammenligningen jeg kan komme med er at det føles som om det er tre tunger som slikker, samtidig!" -Pernille, produkttester

Produktinformasjon

NB: Forsinket levering! Forventes sendt innen 20.05Klitorismassasje i kombinasjon med vibrasjoner gir en unik effekt og teknologien seiler opp som storfavoritt blant kvinner som ønsker optimal stimuli av klitoris! Nybegynner eller viderekommen? Med så mange nivåer vil den passe for alle!

«Første levering av denne lille genistreken ble utsolgt på 6 timer, men det var rett og slett fordi alle jentene på kontoret ville sikre seg sin egen utgave. Den er nøyaktig like digg som den ser ut! Vi er egentlig en rolig gjeng, men her ble det på grensen til catfight!» ps.. Prøv den på nippelen *blunkesmilefjes*
- Tonje, produktekspert

Svakom - Nymph

Nymph er virkelig noe for seg selv med sitt brede, avrundede hode i den ene enden, og tre fleksible og myke «tunger» i den andre enden.

«Den beste sammenligningen jeg kan komme med er at det føles som om det er tre tunger som slikker, samtidig! Dette er skikkelig, skikkelig deilig. Jeg liker veldig godt at det er to leketøy i én, slik at jeg kan variere underveis. Den er også ganske stille, noe som er viktig for meg!»
- Pernille

Hvorfor nøye seg med bare én måte å ha det gøy på? Massér dine mest sensitive områder med det runde hodet, eller la de myke tungene omslutte klitoris for en helt intens opplevelse! Hodet har 5 ulike vibrasjonsmønstre - hver med 5 intensitetsnivåer, og i den andre enden har tungene 3 forskjellige gripemoduser.

Svakom - Nymph

iF design award kåret Svakoms Nymph til Årets beste erotiske leketøy i 2019 på grunn av den innovative funksjonen og unike design.

På grunn av det unike designet har Nymph nærmest utallige bruksområder. La den omslutte klitoris, klype brystvortene, massere g-punktet, eller kile testiklene.. Kun fantasien deres setter grensene! Nymph er også 100% vanntett, slik at den trygt kan nytes i dusjen og badekar også.

Nymph er laget av ultramykt silikon, og er enkel å rengjøre med vibratorrens og lunkent vann. Hver av sidene av vibratoren styres via hver sin knapp, slik at de lett kan nytes uavhengig av hverandre.

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator fra SVAKOM
 • Lengde, total: ca. 15,6 cm
 • Diameter: opptil ca. 4,1 cm
 • Ladetid: ca. 60 min
 • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

 • Svakom - Nymph Vibrator
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
 • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Svakom - Nymph Vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
SK89 om Svakom - Nymph Vibrator
Vurdering
En helt ny følelse med denne her. Skikkelig gåt å prøve en ny type klitorisvibrator! Digget den! Anbefales på det sterkeste :D
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Svakom - Nymph Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.