Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Kampanje

Womanizerpakke - Dobbel Oh!

kr 2 198 kr 2 746
Spar 20%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13468
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Womanizer + effektiv stimulering av G-punkt!

Produktinformasjon

Womanizer Premium 2 med den originale Pleasure Air-teknologien er den mest luksuriøse Womanizer-modellen til dags dato. Dette er virkelig sexleketøyenes Prada, det ultimate leketøyet for kvinner som ser etter noe mer enn bare en annen enhet å leke med.

Sprutorgasme er for mange en fantasi, og med denne uslåelige kombinasjonen vil du lære deg hvordan du oppnår en av de kraftigste orgasmene en kvinne kan få! G lotus er en stimulator med optimalt design for god og enkel stimulering.

Womanizer Premium 2 suger og napper forsiktig i klitoris med en unik effekt uten berøring. 14 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg perfekt nytelse når du vil! Med flere intensitetsnivåer enn noen gang før, og en forbedret Autopilot-funksjon som tar deg med på nye, uforutsigbare eventyr, representerer Womanizer Premium 2 den beste nytelsen av ypperste kvalitet!

La Autopilot-funksjonen gjøre all jobben! Autopilot veksler mellom ulike sugerytmer og -nivåer. Du kan fritt velge mellom 3 forskjellige Autopilot-programmer
Womanizer Premium kommer med Smart Silence system, noe som betyr at den er ekstra stille! Leketøyet slår seg av umiddelbart når den ikke har hudkontakt og når leketøyet er i bruk vil du ha en ekstra diskré opplevelse!

Har du hørt om afterglow? Womanizer Premium sørger for at du kan nyte dine orgasmer ekstra lenge! Afterglow-effekt betyr at leketøyet avslutter med en forhåndsinnstilling som gjør at dine orgasmer bare varer, og varer, og varer….og varer!

Nyttig info:
- Vanntett, kan brukes i badekar.
- Med Afterglow-effekt, nyt dine orgasmer ekstra lenge!
- 14 ulike intensitetsnivåer
- Oppladbar, magnetisk lader medfølger
- Smart Silence system, for en ekstra stillegående opplevelse!
- Ladetiden er 2 timer
- Batteritiden er på ca 4 timer, avhengig av intensitetsnivå.
- Laget i ABS-plast og silikon
- To silikonhetter medfølger, medium og small, for perfekt passform.
- Vi anbefaler at du bruker vannbasert glidemiddel med Womanizer Premium.

G-punktvibratoren fra EasyToys har et stort eggformet hode for intens stimulering av G-punktet. Vibratoren leverer kraftige vibrasjoner som takket være det flotte designet treffer akkurat der du vil. Skru opp hastigheten på vibrasjonene med hjulet nederst og gli inn i en deilig G-punktorgasme!

Det store hodet er bøyd slik at det lett treffer G-punktet, og den lange staven gjør det enkelt å justere vibrasjonene slik at de føles best. Vibratoren er designet i silikon og ABS-plast for bedre overføring av vibrasjonene til G-punktet ditt.

Orgasmekrem vil øke blodstrømmen til klitoris og området rundt, noe som vil gjøre henne våtere og vekke den naturlige lysten. Gelen vil også forsterke følelsen av berøringer, noe som gjør hver opplevelse av nytelse mer intens! Den har en spennende og stimulerende effekt. Den er enkel å dosere og påføre og skaper økt seksuell energi. Gelen passer for enhver hudtype og har en pleiende effekt.

Et godt glidemiddel er et must for en god opplevelse med Womanizer!
Easyglide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som holder lenge. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Easyglide er vannbasert og parfymefritt.

NB: Fargen på womanizer og G-punktvibrator i denne pakken er assortert.

Kampanje

Vi ønsker at du skal prøve! Prøve noe nytt, prøve noe bedre, og ikke minst; prøve Womanizer! Kommer du ikke? Da får du pengene tilbake! 99% av de som har kjøpt Womanizer skryter av følelsen den gir og orgasmene de oppnår. Vi er derfor 99% sikre på at du vil elske den verdensberømte sugevibratoren og gir deg pengene tilbake dersom du ikke oppnår orgasme! Garantien gjelder ved kjøp av Womanizer fra Nytelse.no fra 20. februar 2023, i 30 dager fra kjøpsdato.
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Womanizer:
 • Mål: 15,5 x 5,0 cm (LxB)
 • Intensitetsnivåer: 14 stk.
 • Batteritid: opptil 240 min (120 min ladetid)
 • Materiale: 100 prosent silikon
 • G-punktsvibrator:
 • Lengde: ca. 21,5 cm
 • Lengde, stav: ca. 19,0 cm
 • Tykkelse, hode: ca. 3,6 cm
 • Batterier: 2 x AA-batterier (følger ikke med)
 • Materiale: silikon, ABS-plast
 • Volum, glidemiddel: 150 ml
 • Volum, orgasmegel: 30 ml

Inkludert i esken

 • Womanizer Premium 2 Klitorisstimulator
 • G Lotus Shine G-punktvibrator
 • Intome Orgasmegel 30 ml
 • EasyGlide vannbasert glidemiddel 150 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Womanizerpakke - Dobbel Oh!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizerpakke - Dobbel Oh!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.