Skins Dots & Ribs (knudrete) Kondomer - 12 stk - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Skins Dots & Ribs (knudrete) Kondomer - 12 stk

kr 79
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11602
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

12 premium Skins kondomer som frister til bedre sex med nupper og riller for ekstra stimulering! Sikker sex trenger ikke gå på bekostning av følelsen - Skins kondomer i premium lateks er tynnere, mer gjennomsiktige og luktfrie.

Skins kondomer inspirerer til bedre sex uten kompromisser. Naturlig lateks i høy kvalitet gjør at Skins kan lage kondomer som er tynnere enn de fleste konkurrentene på markedet - et vanlig Skins kondom er ofte like tynt som "ultratynne" eller "usynlige" kondomer fra andre produsenter. Skins kommer også med tykkere og bedre glidemiddel for økt komfort og ekstra beskyttelse.

Skins kondomer er produsert etter ENISO 4074 standarden. Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot både graviditet og seksuelt overførbare sykdommer, og er i tillegg helt hormonfritt.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Skins Dots & Ribs (knudrete) Kondomer - 12 stk
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Skins Dots & Ribs (knudrete) Kondomer - 12 stk. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Skins Dots & Ribs (knudrete) Kondomer - 12 stk
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X