Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

NEK

NEK er en serie med sexy undertøy for menn, designet for deg som elsker å eksperimentere med din egen look. Du får alt fra den klassiske sorte boxeren til unike bikershorts med spennende funksjoner. NEK passer perfekt for deg som vil ha noe mer enn den typiske mannetrusa.
Sortering: Bestselgere
Skill deg ut i komfort og stil med NEKs utvalg av sexy herreundertøy. Enten du vil ha en komfortabel, men stilig boxershorts, en tøff men unik t-skjorte, eller en stilig herretruse, har NEK noe for deg. Oppdag myke og støttende underbukser laget av pustende stoffer som passer din look.
Vårt utvalg NEK herretruser kommer i tøft kamuflasjemønster, med detaljer i lær, og gjennomsiktig netting. Let gjennom alt fra tettsittende boxere, til mer vågale bikershorts kombinert med t-skjorter. Sexy undertøy for men kan være en og selvtillitsboost, noe som igjen kan gjøre at stunden deres på soverommet kan bli enda deiligere. Utforsk hva NEK har å by på i dag!
Les mer