Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Come together - parpakken!

kr 1 168 kr 1 796
Spar 35%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
13497
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Uendelige muligheter - uendelig med nytelse for dere begge!

Produktinformasjon

Hvordan få mer spennende sex, mer sexlyst og få bedre kontakt med partneren sin? Nå har du muligheten til å sikre deg ekspertenes favorittleketøy til par, pluss flere deilige produkter som løfter opplevelsen for dere begge!

Bruk parvibratoren på mer enn 8 ulike måter!Denne erotiske samlepakken inneholder vår mest allsidige vibrator til par, pluss en sugevibrator som sikrer orgasmen for henne! Du får også noen produkter som er noen absolutte must-haves i nattbordskuffen.

Erotikk, nytelse og felles opplevelser står i sentrum med Noam parvibrator. Parvibratoren har «armer» i den ene enden, som egner seg spesielt godt til å gi han en runk eller stimulere klitoris. Den andre siden av leketøyet er spesielt egnet for penetrasjon, både anal og vaginal. Skaftet er utstyrt med riller og har et buet design, slik at den også kan skjemme bort G-punktet eller prostata.

Femmegasm er en revolusjonerende stimulator som du neppe har kjent maken til! Den tapper, kiler og kjærtegner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange vibrasjonsmodus og pulseringer. Hvis du liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne vibratoren! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli, men «halen» er en klassisk vibrator så du kan variere stimuleringen.

Stay Wet er et godt og holdbart vannbasert glidemddel som tar vare på deg og leketøyet ditt, samtidig som det løfter opplevelsen til et nytt nivå! Et godt glidemiddel er et must for en optimal opplevelse.

Stay Clean er et antibakterielt og desinfiserende rensemiddel for alle typer sexleketøy. Det kan brukes på gummi, lateks, PVC, plast og silikon. Bare spray en liten mengde på sexleketøyet og tørk det av, så er du klar til neste gang!

Spesifikasjoner

 • Parvibrator
 • Lengde, klitorisstimulator: ca. 10,2 cm
 • Mål, parvibrator: ca. 24 cm x 3,8 cm (LxB)
 • Materiale: Silikon, ABS-plast
 • Volum, glidemiddel: 100 ml
 • Volum, vibratorrens: 100 ml

Inkludert i esken

 • Noam Parvibrator
 • Femmegasm Tapping & Tickling Vibrator
 • Stay Wet vannbasert glidemiddel 100 ml
 • Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Come together - parpakken!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Come together - parpakken!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.