Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Hot Octopuss Pulse Duo Parvibrator

kr 1 709
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
11289
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Pulse Duo fra Hot Octopuss er en eksklusiv parvibrator med intens stimulering for han og henne. Pulse Duo har den unike PulsePlate-overflaten som oscillerer mot penis, samt en kraftig, rumlende vibrator på undersiden som hun kan ri på. Det unike med Pulse Duo er at den virker selv når han ikke er erigert - en virkelig alt-i-ett vibrator!

Pulse Duo har hele 9 ulike hastigheter og 5 vibrasjonstyper for han, og 3 styrkenivåer for henne. Hun kan enkelt justere nivået på vibrasjonene med den trådløse fjernkontrollen, mens han bruker knappene på Pulse Duo for å tilpasse sin egen stimulering. Pulse Duo er selvfølgelig 100% vanntett og oppladbar.

Pulse Duo er designet spesielt for par. Mannen kan ligge på rygg mens kvinnen rir Pulse Duo og nyter vibrasjonene mot klitoris, eller prøv misjonærstillingen mens han støter vibratoren mot henne - forspill blir ikke bedre enn dette! Pulse Duo leveres med en egen trådløs fjernkontroll for henne, slik at hun kan styre vibrasjonene selv.

Pulse Duo har to myke vinger som omslutter penis som gir deg muligheten til å gjøre kanalen så trang du ønsker. På innsiden har Pulse Duo et kraftig PulsePlate-punkt som stimulerer penishodet med oscillerende vibrasjoner. Denne typen stimulering er helt ulikt det man får ved vanlig sex, Pulse Duo er mer intens og kan gi hardere og raskere orgasmer. Velg mellom ulike vibrasjonsrytmer og -styrker, prøv gjerne med og uten glidemiddel for to helt forskjellige opplevelser.

Spesifikasjoner

 • Parvibrator fra Hot Octopuss
 • Vekt: ca. 270 g
 • Størrelse: 117 x 67 x 72 mm (LxBxH)
 • Batteritid: opptil 1 t
 • Materiale: Hylse og rideflate i silikon, base og fjernkontroll i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Hot Octopuss Pulse Duo
 • Trådløs fjernkontroll
 • Oppbevaringspose
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Hot Octopuss Pulse Duo Parvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lofotjente om Hot Octopuss Pulse Duo Parvibrator
Vurdering
Det eneste jeg ikke likte med denne var at penis ikke er inni meg... men det er helt klart en følelse jeg aldri har vært med på og den anbefales på det sterkeste! Vi fikk begge crazy orgasmer!
Mons&Mona om Hot Octopuss Pulse Duo Parvibrator
Vurdering
Oh, boy! Vi har testet det meste av sexleketøy, men dette var noe som endelig ga oss noe nytt. Vi digger denne og Nytelse.no, som har mye deilig til han, henne og par!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Hot Octopuss Pulse Duo Parvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!