Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Noam Parvibrator

kr 989
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12125
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Et multiverktøy for kravstore par! 8 leketøy i én

Produktinformasjon

Ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere? Noam parvibrator er et allsidig leketøy med kraftige vibratorer i begge ender, noe som betyr at du får 8 ulike leketøy i én. Et multiverktøy for par som liker gode seksuelle opplevelser.

Noam Parvibrator er en unik vibrator som både du og partneren din kan nyte! Det er en allsidig vibrator som du kan bruke i begge ender, alene eller sammen med partneren din.

Den toarmede siden av Noam kan brukes som en masturbator ved å legge ringen rundt penis og bevege den sakte opp og ned. Innsiden av ringen har deilige nupper for ekstra stimulering. De to tuppene på ringen kan også brukes til målrettet stimulering av for eksempel klitoris.

Den andre siden av leketøyet er spesielt egnet for penetrasjon, både anal og vaginal. Skaftet er utstyrt med riller og har et buet design, slik at den også kan skjemme bort G-punktet eller prostata.

Begge ender har en separat motor som kan betjenes uavhengig av hverandre. På denne måten kan vibratoren stilles inn akkurat slik du/dere vil. Begge motorene har 7 forskjellige innstillinger, hvorav 3 hastigheter og 4 mønstre.

Trykk og hold inne strømknappen i noen sekunder til knappene lyser. Trykk kort på + -knappen for å slå på vibrasjonene og gå til neste posisjon. Trykk kort på av/på-knappen for å slå på vibrasjonene i vibratoren og gå til neste posisjon. Noam er helt vanntett og kan lades med den medfølgende USB-kabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Noam Parvibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Noam Parvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
kosejente om Noam Parvibrator
Vurdering
Deilig parvibrator som begge kan nyte godt av! Den er også billig så passer perfekt for studentbudsjettet mitt!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Noam Parvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.