Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Teazers Parvibrator - uendelige muligheter!

kr 346 kr 989
Spar 65%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13018
 • Én motor i hver ende!
 • 100 prosent vanntett!
 • Utallige bruksområder!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

8 ulike leketøy i én - for han, henne og par!

Produktinformasjon

Ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere? Teazers er et allsidig leketøy med kraftige vibratorer i begge ender, noe som betyr at du får 8 ulike leketøy i én!

Teazers parvibrator har «armer» i den ene enden, som egner seg spesielt godt til å gi han en runk eller stimulere klitoris. Den andre siden av leketøyet er spesielt egnet for penetrasjon, både anal og vaginal. Skaftet er utstyrt med riller og har et buet design, slik at den også kan skjemme bort G-punktet eller prostata.

På grunn av de strategisk plasserte motorene i Teazers parvibrator, kan man nyte begge ender med like stor suksess. Man kan f.eks bruke den rundt penis under samleie og på den måten også penetrere partneren analt eller stimulere klitoris. Man kan også penetrere analt mens Teazers penetrerer vaginalt og stimulerer G-punktet.

Dersom man ønsker å bruke den alene eller gi partneren en opplevelse hen sent vil glemme, kan man f.eks bruke Teazers som en kraftig vibrerende masturbator til han. Hva med å kombinere med en blowjob, for en ekstra deilig opplevelse?

Hun kan bruke skaftet som en vanlig vibrator, som effektivt vil stimulere g-punktet, eller stimulere hver side av klitoris med de vibrerende «armene» for en ekstra intens følelse.

Begge ender har en separat motor som kan betjenes uavhengig av hverandre. På denne måten kan vibratoren stilles inn akkurat slik du/dere vil. Begge motorene har 7 forskjellige innstillinger, hvorav 3 hastigheter og 4 mønstre.

Trykk og hold inne strømknappen i noen sekunder til knappene lyser. Trykk kort på + -knappen for å slå på vibrasjonene og gå til neste posisjon. Trykk kort på av/på-knappen for å slå på vibrasjonene i vibratoren og gå til neste posisjon. Teazers er helt vanntett og kan lades med den medfølgende USB-kabelen.

Spesifikasjoner

 • Parvibrator fra Teazers
 • Lengde: ca. 24,0 cm
 • Lengde, stav: ca. 11,0 cm
 • Tykkelse: ca. 3,8 cm
 • Materiale: silikon

Inkludert i esken

 • Teazers Parvibrator
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Teazers Parvibrator - uendelige muligheter!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Teazers Parvibrator - uendelige muligheter!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.

Bestselgere denne uken