Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

We-Vibe Chorus Parvibrator

kr 1 990
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
Lilla
11263
 • To kraftfulle motorer!
 • Brukstid opptil 90 minutter!
 • 10+ intensitetsnivåer på vibrasjonene!
 • To hengsler for enda bedre ergonomi!
 • Vanntett leketøy, sprutsikker fjernkontroll!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Stimuler g-punkt, klitoris og penis samtidig og nyt de intense vibrasjonene sammen når dere har sex!

Produktinformasjon

Parvibratoren Chorus fra We-Vibe er det mest intuitive sexleketøyet for par noensinne! Nyt de intense vibrasjonene sammen når dere har sex, Chorus brukes av henne og stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis - samtidig. Vibratoren kan også brukes av henne alene, og med appen fra We-Vibe kan Chorus styres fra hvor som helst i verden!

Chorus har en unik fjernkontroll med ergonomisk design og egne knapper for styrkenivå og vibrasjonsrytme, i tillegg kan du klemme rundt kontrollen for å gjøre vibrasjonene kraftigere - jo hardere du klemmer, jo mer intense blir vibrasjonene!

We-Vibe Chorus har de samme fantastiske vibrasjonene som parvibratoren We-Vibe Sync, i tillegg til de samme justeringsmulighetene som gjør at Chorus sitter perfekt uansett kroppsfasong. Chorus er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret. We-Vibe Chorus inkluderer en eksklusiv og diskré ladestasjon som tar seg godt ut på nattbordet, med magnetisk lading og hygienisk oppbevaring av parvibratoren og fjernkontrollen.

We-Vibe har også en avansert app for iPhone og Android som lar deg sette opp egne vibrasjonsrytmer, du kan la musikken styre vibratoren, og ikke minst - la din partner ta kontrollen uansett hvor i verden han eller hun måtte være. We-Connect appen har til og med en chattefunksjon med videosamtale slik at dere kan se hverandre mens dere koser dere med We-Vibes spennende sexleketøy. Nytt med Chorus er AnkorLink-fuksjonen som kobler vibratoren til telefonen via fjernkontrollen, slik at du får en mer stabil tilkobling og økt rekkevidde.

Spesifikasjoner

 • Parvibrator fra We-Vibe
 • Dimensjoner: ca. 7,5 x 3,1 x 4,2 cm
 • Batteri, fjernkontroll: 1 stk. CR2032-batteri (medfølger)
 • Batteritid, vibrator: ca. 90 min (2 t ladetid)
 • Materiale: Silikon
 • We-Connect™ appen krever Bluetooth 4.2 eller Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 5.0). Kompatibel med iPhone 5 eller nyere, iPad 4th generation eller nyere og Android 5 eller nyere.

Inkludert i esken

 • We-Vibe Chorus parvibrator
 • We-Vibe Chorus trådløs fjernkontroll
 • Ladestasjon med oppbevaring
 • USB-ladekabel
 • Brukerveiledning (engelsk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert We-Vibe Chorus Parvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
UtenGenser om We-Vibe Chorus Parvibrator
Vurdering
Kjempeflott produkt! Den har flere deilige vibrasjoner og frøkna synes den er veldig digg å bruke både solo og sammen. Helt klart en favoritt av alle lekene jeg/vi har kjøpt! Som fjernstyrt leke over nett funker det så som så, iallefall med video - men det er nok mer appen og den tekniske løsningen bak. Jeg ville ikke kjøpt den dersom det var det aller viktigste var å kunne bruke den over nett, men for hjemmebruk og fjernstyring når man er i samme rom er det helt supert!
Anders om We-Vibe Chorus Parvibrator
Vurdering
Frua synes denne er skikkelig deilig å bruke. Har prøvd mye forskjellig og sjelden vi finner noe som blir brukt flere ganger, men denne gangen har vi funnet det.
jan & Nina om We-Vibe Chorus Parvibrator
Vurdering
Kjøpte denne for å bruke med kona mi for et par mnd siden. Første sexleketøyet som har blitt med til sengs flere ganger i uka! Appen er også å anbefale selv om jeg helst liker å være med selv. Som leke alene ville jeg kanskje heller anbefalt noe annet, men som par er dette midt i blinken!

Har hatt en tidligere variant av samme leketøy for mange år siden. Men dette er noe helt nytt. Passformen er mye bedre så leketøyet sitter godt in action og fjernkontrollen som øker hastigheten når hun griper hardere ..
Leken jente om We-Vibe Chorus Parvibrator
Vurdering
Det jeg liker godt med denne er at den gir oss begge nytelse, samtidig som den er fin å bruke når vi er fra hverandre. Kjæresten min jobber mye borte og da er det spennende at han kan styre min vibrator samtidig som vi ser hverandre på facetime. Det holder spenningen oppe og gjør at det blir ekstra deilig når han kommer hjem.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

We-Vibe Chorus Parvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!