Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump

kr 509
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
6889
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Dette er en av våre mest avanserte penispumper noensinne! PumpWorx Accu-Meter Power Pump med analog trykkmåler gjør det enkelt å finne det perfekte trykket hver gang, og du vil etter kort tid merke at ereksjonen blir større og tykkere enn før.

For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefaler vi bruk av en penisring som settes på etter bruk av penispumpen.

Pump ut luften i røret, merk at trykket ikke skal være så høyt som mulig - du skal ikke føle ubehag under bruk. De første gangene du bruker penispumpen anbefaler vi å ikke ta for hardt i, du kan heller øke trykket etter hvert. Pumpen vil trekke mer blod til penis, noe som gjør den lengre og tykkere enn ved en vanlig ereksjon. Ved jevnlig bruk vil vevet i penis utvide seg, spesifikk økning i tykkelse og lengde vil variere fra person til person.

Spesifikasjoner

 • Penispumpe
 • Lengde: ca. 20,5 cm
 • Tykkelse: ca. 8 cm
 • Forsegling i TPE, rør i ABS plast.

Inkludert i esken

 • PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Optimist69 om Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Vurdering
Har lenge vurdert å kjøpe meg en slik pumpe og nå gjorde jeg det. Angrer ikke et sekund!

Når man har passert 50 er det greit å stramme opp litt 😊 og det kan jeg love at denne gjør.

Var veldig spent første gangen og gikk i gang med godt mot. Pumpet opp mens jeg fulgte med på trykkmåleren. På få sekunder gikk den fra å være slapp til steinhard selv om jeg pumpet forsiktig 👍 Slapp ut litt trykk og pumpet opp igjen flere ganger.

Er vel utstyrt rundt gjennomsnittet men etter 15-20 min..
Dovregubben om Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Vurdering
Denne serien har gått i endel år med litt ulik design (b.a. digital måler) og felles er en meget god pumpefunksjon der pumpen er delbar (gjenget). Dermed kan vacuumstempelet og og stempelhylsen smøres inn med silicon når den begynner å bli tørr (silicon som for bildørlister) og pumpen blir som ny. Årvis bruk (min bruk = 20år m ulike pumper) gir klart større tykkelse og hjelper til å opprettholde max lengde også for oss over 50. Meget pålitelig og kraftig pumpe. Kan også benyttes uten silikonringen om du er barbert. Etter min mening et meget godt kjøp.
Chill om Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Vurdering
Med lang erfaring med bruk av pumpe kan denne anbefales til deg med lengde under 18 cm. Da pumpen er effektiv vil du strekkes raskt mot pumpene bunn som er 20cm dyp. Er du større så søk etter andre modeller.
Fordelen med denne pumpen er at den gir et stabilt undertrykk som gjør at din penis sitt svamp legme fylles til maks, noe som etter ca 20 minutt øker omkrets betydelig og lengden med ca 10. Så overrask med det lille ekstra. Husk at etter bruk av pumpa er du større enn vanlig så det er lurt med glidemiddel før og under pumping og sex.
MrDick om Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Vurdering
Den beste.. Anbefales på det sterkeste
Erik om Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Vurdering
Dette er etter min mening en av de bedre pumpene jeg har prøvd. Jeg har regelmessig brukt penispumpe over flere år og hatt en rekke forskjellige pumper gjennom denne tiden. Denne pumpen har et bra trykk og den tetter bra rundt penis. Og for dere som lurer på om det hjelper og bruke en penispumpe for å få tykkere penis, kan jeg berolige dere med at det gjør det. Min har økt betraktelig i omkrets siden jeg begynte og bruke penispumpe.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Penispumpe - PumpWorx Accu-Meter Power Pump
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!