Boners Tykke Penisringer (3 pk) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Boners Tykke Penisringer (3 pk)

kr 229
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10239
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gi deg selv hardere og mer langvarige ereksjoner med dette settet fra Boners. Du får 3 tykke penisringer i ulike størrelser, fra 3,2 til 4,5 cm i diameter. Det gjør det enkelt å finne ringen som sitter perfekt! Alle ringene er laget i ren silikon for økt komfort og kvalitet.

Boners penisringer er ekstra tykke, det gjør at de sitter strammere enn de fleste andre ringer. Tykkelsen hindrer ubehag og gjør ringene mer effektive, du vil få hardere ereksjoner som varer lenger enn vanlig. Penisringen settes rundt roten av penis, bak testiklene (helt nederst på penis). Ringen skal sitte stramt, men ikke være ubehagelig over tid.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Boners Tykke Penisringer (3 pk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Boners Tykke Penisringer (3 pk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Boners Tykke Penisringer (3 pk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!