Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring

kr 169
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
8195
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Justerbar penisring fra Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection. Ringen er laget i ren silikon, du velger selv ønsket diameter for en perfekt passform. Gjør ereksjonen hardere og hold ut lenger ved bruk av penisring!

Dette produktet er en del av Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection, alle produktene i serien er designet i England og godkjent av forfatteren E. L. James.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Luringen om Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring
Vurdering
Kjøpte denne etter å ha prøvd 3-4 andre ringer med forskjellige størrelser uten å finne den rette. Kan virkelig anbefale denne til alle som vil ha en penisring med perfekt passform! Kjæresten ble også imponert over hvor mye større jeg ble av en slik ring
Ungmann om Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring
Vurdering
Dette er en veldig fin penisring for en som eventuelt har lite erfaring med det. Det at man selv kan bestemme diameter er perfekt for den som ønsker å prøve ut litt forskjellig. Både på hvor stramt, og eventuell plassering. Og til denne prisen ville jeg sagt det er en ufattelig god start! Er selv meget fornøyd, og håper flere begir seg ut på den flotte nytelsen ved bruk av en penisring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Again and Again Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!