Powerect Prestasjonsøker for Menn 48 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Powerect Prestasjonsøker for Menn 48 ml

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11587
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Stimulerende gel for økt prestasjon og selvtillit - nå i økonomipakke! Powerect fra Skins inneholder blant annet Catuaba, Muira puama og Maca for en eksplosiv effekt med umiddelbar virkning. Powerect smøres på penis før og under sex og gir økt ytelse med mer intens stimulering.

Powerect er svært konsentrert og en liten mengde holder til mange påføringer. En flaske inneholder nok til 30+ runder med ekstra intens sex. Powerect har en unik effekt som øker stimuleringen ved alle typer sex, og passer derfor like godt uansett om du bare vil ha en mer intens opplevelse eller om du ser etter noe som øker ytelsen og senker tiden mellom hver økt.

Powerect virker umiddelbart etter påføring, effekten varer normalt i rundt 20 minutter. Powerect er laget av 100% naturlige ingredienser og kan brukes så ofte du vil.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Powerect Prestasjonsøker for Menn 48 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Powerect Prestasjonsøker for Menn 48 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Powerect Prestasjonsøker for Menn 48 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!