Rocks-Off O-Boy (7 Speed) Sort - Prostatavibrator - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken til deg i dag!
Rocks-Off O-Boy (7 Speed) Prostatavibrator

Rocks-Off O-Boy (7 Speed) Sort

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 379
Bestilt fra leverandør

Rocks-Offs nyeste prostatavibrator er designet for effektiv stimulering av prostata, "mannens G-punkt". O-Boy passer for alle - enten du har lang erfaring og ønsker en mer effektiv vibrator, eller for deg som vil prøve noe nytt.

O-Boy har et unikt design med en kraftig base, tykk plugg og en tynn stav som resulterer i fantastisk stimulering du aldri har kjent maken til. Den tykke pluggen holder O-Boy på plass så du har hendene fri til å stimulere deg selv eller en partner. Vibratoren er deket av ren silikon, det gjør at O-Boy føles fantastisk mot huden og den blir ekstremt enkel å rengjøre. O-Boy er selvfølgelig 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret.

Som om ikke det er nok kan RO-80mm kulevibratoren tas ut av O-Boy og brukes separat, f.eks. mot hennes klitoris eller på undersiden av penishodet. Mulighetene er uendelige!

Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens G-punkt. Slik får du bedre sex med prostatastimulering!

Spesifikasjoner:
Lengde, stav: 10,0 cm
Tykkelse, stav: ca. 1,2 - 2,8 cm
Batteri: 1 stk. N-batteri (medfølger)
O-Boy er dekket av ren silikon, med innvendig RO-80mm kulevibrator i ABS-plast.
Inkludert i esken:
- Rocks-Off O-Boy
- RO-80mm kulevibrator
- 1 stk. N-batteri

Anbefalt tilbehør - Rocks-Off O-Boy (7 Speed)

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (1)

Vi mener selvfølgelig at Rocks-Off O-Boy (7 Speed) er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
  • Lars, 26. aug 2019
    Kundekommentarer
    Når jeg først skulle prøve. så er jeg veldig glad for at jeg valgte denna! Den treffer der den skal uten at jeg trenger å anstrenge meg og jeg gir full score både til vibrasjoner og størrelse. Rett og slett et skikkelig godt produkt som jeg varmt anbefaler.

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no
Tlf. 40 60 46 66

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon