We-Vibe Vector Prostatavibrator - Prostatavibrator - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken til deg i dag!
We-Vibe Vector Prostatavibrator Prostatavibrator
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde

We-Vibe Vector Prostatavibrator

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 1 390
Bestilt fra leverandør

We-Vibe Vector Prostatavibrator

Vector fra We-Vibe er designet spesielt for prostatastimulering - to kraftige motorer stimulerer prostata og perineum, mens det ergonomiske designet sørger for at vibratoren tilpasser seg akkurat din kropp. Vector gir deg nytelse du aldri hadde trodd var mulig!

Prostatavibratoren har en justerbar stav med tykk tupp for økt press mot prostata, samt en rillet base som vibrerer mot perineum - det følsomme området mellom analen og testiklene. Vector kan justeres slik at den passer perfekt for akkurat deg, det gjør det enkelt å finne posisjonen som føles best. Den myke overflaten i ren silikon er superenkel å rengjøre og føles fantastisk mot huden.

Vector har We-Vibes verdenskjente motorer med rumlende vibrasjoner du kjenner gjennom hele kroppen. Vibratoren er nesten lydløs i bruk, den trådløse fjernkontrollen passer perfekt for spennende lek både inne og ute. Vector er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

Vector støtter også We-Vibes We-Connect app slik at du kan styre vibratoren fra telefonen. Her kan du designe egne vibrasjonsrytmer, invitere andre til å styre vibratoren og mye mer. Med hele 2 timer batteritid får du mye glede av Vector før den må lades.

Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens G-punkt. Slik får du bedre sex med prostatastimulering!

Spesifikasjoner:
Lengde: ca. 11,0 cm
Lengde, stav: ca. 9,0 cm
Tykkelse: ca. 3,0 cm
Batteritid: ca. 2 t
Batteri: 1 stk. CR2032 til fjernkontroll (medfølger)
Appnavn: We-Connect (iOS/Android)
Materiale: Silikon
Inkludert i esken:
- We-Vibe Vector prostatavibrator
- USB-ladekabel
- Trådløs fjernkontroll
- Oppbevaringspose

Anbefalt tilbehør - We-Vibe Vector Prostatavibrator

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (3)

Vi mener selvfølgelig at We-Vibe Vector Prostatavibrator er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
 • Leken, 21. jan 2020
  Kundekommentarer
  Ikke store karen. Men så fantastisk som den vibreringen er og hvor bra den treffer gir den en fantastisk følelse &#128513 kan virkelig anbefale den til alle som har prøvd noe bak og ikke.
 • Mann38, 4. sep 2019
  Kundekommentarer
  Det beste jeg har prøvd. Trodde ikke menn kunne få sånne orgasmer. Sjuk opplevelse! Full pott her.
 • Andreas, 4. sep 2019
  Kundekommentarer
  Min første opplevelse med noe der bak og jeg er veldig glad for at jeg prøvde. Denne er ikke for stor, men den treffer der den skal. Disse folka vet hva de driver med. Veldig imponert!

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no
Tlf. 40 60 46 66

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2020 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon