Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Thrusting G-Spot Rabbitvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Thrusting G-Spot Rabbitvibrator

kr 999
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11240
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Greedy Girl Thrusting G-Spot fra Fifty Shades of Grey er en rabbitvibrator med intense vibrasjoner som også støter inn og ut! Den tykke og deilige staven i myk silikon stimulerer deg innvendig samtidig som de store kaninørene vibrerer mot klitoris. 3 intense styrkenivåer og 12 ulike vibrasjonsrytmer gir variert og deilig nytelse.

Rabbitvibratoren har 2 motorer med uavhengig kontroller slik at du selv bestemmer om du vil ha vibrasjoner i staven eller mot klitoris samtidig eller hver for seg. Den tykke staven har en buet tupp for enklere stimulering av G-punktet. Greedy Girl Thrusting G-Spot er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret, og enkel USB-lading gjør den perfekt på reiser. Rabbitvibratoren har også en kjekk reiselås slik at den ikke slår seg på i bagasjen bare du kommer borti en av knappene.

Greedy Girl Thrusting G-Spots reiselås er slått på som standard, for å deaktivere den holder du bare begge knappene nede samtidig i et par sekunder. Det samme gjør du når du vil aktivere den igjen - det er lurt å gjøre før du putter den i bagasjen!

Anastasia og Christian Greys dampende hete fantasier blir dine egne med Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection. Kolleksjonen er basert på bok- og filmtrilogien som startet en revolusjon innen sensualitet og erotikk verden over. Høy kvalitet, eksklusivt design og fantastisk effekt kjennetegner produktene i denne serien.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Thrusting G-Spot
  • Oppbevaringspose
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Thrusting G-Spot Rabbitvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Thrusting G-Spot Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X