Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Slow Sex

Slow Sex fra Bijoux Indiscrets er erotisk kosmetikk som gjør forspillet til mer enn det som kommer før sex - det ER sex! Det er berøring, slikking, følelser, lyst, smak og det å la din egen seksualitet få friheten til å bare være - uten grenser eller regler.
Sortering: Bestselgere
Forbedre dine intime øyeblikk med erotisk kvalitetskosmetikk fra Slow Sex. Vi tilbyr et bredt utvalg av massasjeoljer, orgasmekremer og oralsexprodukter designet for maksimal nytelse.
Massasjeoljene våre glir uanstrengt på huden, og hjelper elskere å slappe av til dyp sensualitet og langsomme sexstunder. Velg mellom dufter som lavendel og sjasmin eller uparfymerte varianter for sensuell massasje.
Orgasmekremene er formulert med naturlige ingredienser for å intensivere opphisselse og forsterke opplevelser under elskov. Påfør en liten mengde og kjenn effekten umiddelbart. For oralsex, tilbyr våre smakstilsatte og kriblende gels et spennende tillegg til forspillet.
Enten du er ute etter å piffe opp datekvelden eller eksperimentere med nye sensasjoner, har Slow Sex det intime tilbehøret du trenger. Våre erotiske kosmetikk er ment for å nytes, så gled deg inn i noe behagelig, tenn noen lys og fortap deg i berøringsunderet. Ta deg god tid, kjenn hver sensasjon og la Slow Sex-produkter forbedre din naturlige intimitet.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!