Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg

kr 1 119 kr 1 599
Spar 30%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10955
 • Kraftig og stillegående motor!
 • Kontroller den via app på telefonen!
 • Opptil 2 timer batteritid!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Proffenes favoritt, år etter år!

Produktinformasjon

Mange har prøvd, men ingen har fått det til: Lush 2 er og blir vårt kraftigste vibrerende egg! Har du noen gang vært på en nettside med voksenfilmer? Da har du garantert sett Lush-egget, den er superpopulær blant "proffene"!

Lush 2 er et kraftig vibrerende egg med uendelige muligheter! Styr vibrasjonene med stemmen, musikken på telefonen din eller ved å lage dine egne rytmer! Du kan til og med invitere andre til å styre Lush 2 for deg over internett. Lush 2 har fått en ny og bedre antenne, kraftigere vibrasjoner og enklere kontroller!

Lush 2 by Lovense

Lush 2 har en ekstra kraftig, men svært stillegående motor dekket av fløyelsmyk silikon. Det vibrerende egget har en ergonomisk form som sitter godt på plass, selv ved heftig lek. Lush 2 har fått ekstra god rekkevidde takket være en enda bedre antenne, og den nye knappen på antennen gjør det enklere å bruke egget uten å gå via appen på telefonen.

Lovense Remote appen gir deg total kontroll over vibrasjonene, f.eks. kan du bruke musikken på telefonen til å styre Lush 2. Inviter gjerne din kjære til å kontrollen, også over internett. For dere som vil ha en ekstra spennende date kan det være pirrende å gi din partner kontrollen - hva vil han eller hun gjøre med deg?

Ekstra lang batteritid og de kraftige vibrasjonene er gode nok grunner til å elske Lush 2, med mulighetene du får med appstyring i tillegg kan vi trygt anbefale Lush 2 til deg som vil ha noe utenom det vanlige!

Spesifikasjoner

 • Vibrerende egg fra Lovense
 • Lengde: ca. 18,0 cm
 • Lengde, egg: ca. 7,6 cm
 • Tykkelse: ca. 3,7 cm
 • Appnavn: Lovense Remote (App Store/Google Play)
 • Støtter: iPhone 4S+ og Android 4.3+ Bluetooth 4.0
 • Batteritid: ca. 2 t
 • Vanntett
 • Lush 2 er dekket av ren silikon.

Inkludert i esken

 • Lush 2 by Lovense vibrerende egg
 • USB-ladekabel
 • Brukerveiledning (engelsk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Turtellduer om Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Vurdering
Pakke levert på døra i går ettermiddag grunnet besøk ble der ikke mulig å teste den ut før i dag. Må bare anbefales på det sterkeste, en herlig opplevelse som pirret både mannen og meg. Skal definitivt være med på byen !!!
Lysten på mer ble så stor at jeg bare måtte ta en ride tur, med et vibrerende egg + en deilig ..... mhmmmm..
Kåt 24/7 om Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Vurdering
Var veldig usikker først men da jeg så så mye bra anmeldelser på leketøyet ble jeg nysgjerrig. Helt utrolig, verdt of kjøpe! Du kan styre med musikk, stemmen din, og mere. Til og bed det beste er at du kan styre med langdistanse og det er utrolig.
Leken jente om Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Vurdering
Veldig kult at man kan styre den med app og sende koden til den man ønsker for at de kan styre den. Egget har god vibrasjon og stimullerer g-punktet godt!
Mina om Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Vurdering
Uten tvil det beste vi har kjøpt fra Nytelse! Enkel å «koble opp», lett å bruke og vibrerer så hardt at hele kroppen blir påvirket! Verdt alle pengene og er et produkt utenom det vanlige. Bra jobba!
Chris om Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Vurdering
Kjøpte dette som gave i julestrømpen på julaften. Dette er nå hennes nye favoritt, hennes tidligere favoritt var We-Wibe tango da det er så kraftig motor i en liten innpakning. Noe av det hun elsker med dette egget er at det er så sterk vibrasjon at den forplanter seg ut i «ledningen» som kan ligge inntil klitoris mens egget er inni. Stimulering både utenfor og inni. Batterikapasiteten er god, og lades enkelt med medfølgende lader. Anbefales på det sterkeste av oss begge.
Malene om Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Vurdering
Dette er virkelig en luksusopplevelse! Egget kan styres på uendelige måter, og jeg er så vanvittig imponert. Jeg prøvde å styre egget med stemmen min, musikk og knappene, og det var skikkelig gøy! Men aller mest gøy ble det når jeg inviterte kjæresten min, som er på jobbreise i Texas. Han fikk meg til å få den villeste orgasmen noen gang, og saftene mine sprutet! Dette egget er det beste sexleketøyet jeg har testet og jeg har ikke ord for hvor mye jeg anbefaler det! Uten tvil terningkast 6!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!