Womanizer Liberty Klitorisstimulator Lilac - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Womanizer Liberty Klitorisstimulator

kr 965
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (7)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Lilac
10560
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Womanizer Liberty stimulerer klitoris med trykkbølger - nyt fantastiske orgasmer når du vil!

Produktinformasjon

Vår nyeste Womanizer med Pleasure Air Technology som stimulerer klitoris med trykkbølger! Womanizer Liberty kommer i en hendig reisestørrelse med magnetisk deksel for deg som vil ha den med deg overalt, men den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten.

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer for variert stimulering, du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen! Womanizer Liberty er sprutsikker og kan fint nytes i dusjen.

Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium og Classic. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris. Merk at Womanizer Liberty slår seg av automatisk etter 30 minutter for å unngå overoppheting. Når motoren har fått kjølt seg ned en liten stund er den klar for bruk igjen.

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken - ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Lengde: ca. 10,4 cm
 • Bredde: ca. 5,5 cm
 • Vekt: ca. 90 g
 • Batteritid: ca. 120 min (60 min ladetid)
 • Materiale: Womanizer Liberty i ABS-plast, klitorishetter i ren silikon.

Inkludert i esken

 • Womanizer Liberty
 • Magnetisk deksel
 • 2 stk. silikonhetter
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 7 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Liberty Klitorisstimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
May om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Er det et leketøy du burde eie så er det en womanizer! Den gjør absolutt det den lover og litt til :) Veldig fornøyd!
Jente19 om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Var usikker på denne først, visste ikke om jeg skulle kjøpe liberty eller investere i en premium, men jeg endte opp med denne! OG JEG ER IKKE SKUFFET! Tok den ut av esken og ladet den helt opp, etter dette var det rene himmelen! Jeg forventet ikke å komme så fort eller så hardt som jeg gjorde! Jeg pleier å måtte skru opp styrken på vanlige vibratorer til Max, men her måtte jeg faktisk skru ned styrken!
Veldig fornøyd med det den leverte, men om du lever på hybel eller i bofellesskap kommer de til å høre..
Womanizerlover om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Herregud, dennne lille saken er en ny verden av fantastisk orgasme. Womanizer = orgasmeland. Kjørte den litt høyt opp i tempo å det sprutet av glede etter 30 sekunder. Denne saken er et must have, alle burde ha en slik snop sak. Å kan brukes fint under samleie da den er liten å diskre. Om man klarer da, fy flate... denne oppfinnelsen er en sensasjon.
Fornøyd kunde om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Orgasme etter orgasme ja!! Venner av meg har sagt at jeg burde bestille denne, og endelig gjorde jeg det. Sliter veldig med å få orgasme og har nå hatt orgasme 3 ganger på 1 dag, aldri opplevd noe så bra!! Allerede fått 6 av venninne mine til å bestille denne. Takk Gud for at jeg hørte på vennene mine!!
Eventyreren om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Kjøpte denne til fruen i julegave og har ikke angret ett sekund. Hun er strålende fornøyd og jeg får også glede av den når vi bruker den sammen, de sterkeste orgasmene kommer i kombinasjon med dette vidunder leketøyet😉 Anbefaler virkelig denne😉
Liselotte om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Denne redda sexlivet mitt. Jeg fikk ikke orgasme før jeg var 32, og jeg kan takke womanizer for det! Den er litt dyr, men det er verdt det!
Julia om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Ikke kjøp!
Bråker noe helt forferdelig. Min gamle modell er nærmest lydløs ifht denne. Ei heller får du penger tilbake, selv om den ikke er brukt. Orket ikke å prøve den engang. Føles som hele nabolaget kan høre deg bruke den! Styr unna!!! Kunne like godt kastet kr 1000 i peisen...
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!