Womanizer Liberty Klitorisstimulator Pink Rose - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Womanizer Liberty Klitorisstimulator

kr 965
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (9)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Pink Rose
10563
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Womanizer Liberty stimulerer klitoris med trykkbølger - nyt fantastiske orgasmer når du vil!

Produktinformasjon

Vår nyeste Womanizer med Pleasure Air Technology som stimulerer klitoris med trykkbølger! Womanizer Liberty kommer i en hendig reisestørrelse med magnetisk deksel for deg som vil ha den med deg overalt, men den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten.

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer for variert stimulering, du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen! Womanizer Liberty er sprutsikker og kan fint nytes i dusjen.

Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium og Classic. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris. Merk at Womanizer Liberty slår seg av automatisk etter 30 minutter for å unngå overoppheting. Når motoren har fått kjølt seg ned en liten stund er den klar for bruk igjen.

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken - ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Lengde: ca. 10,4 cm
 • Bredde: ca. 5,5 cm
 • Vekt: ca. 90 g
 • Batteritid: ca. 120 min (60 min ladetid)
 • Materiale: Womanizer Liberty i ABS-plast, klitorishetter i ren silikon.

Inkludert i esken

 • Womanizer Liberty
 • Magnetisk deksel
 • 2 stk. silikonhetter
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 9 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Liberty Klitorisstimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mr unknown om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Kjøpte denne til kjøresten min for har hørt så mye bra om den fra noen andre par .
Prøvde den i går kveld og så på at hun nøyt en skikkelig orgasm. Var helt hinsides deilig å se hu komme og sprute (Squirte) utover senga. Blir å bruke denne mer, garantert
Vilde om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Endelig et produkt som gjør jobben sin😍 aldri hatt så heftige orgasmer før jeg skaffet meg womanizer!!! Love it!!!🥰
Lille My om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Alle kvinner må eie en Womanizer! Den er perfekt både med og uten partener og det er ingenting som gir meg så raskt orgasme!
Mira om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Noe helt utenom det vanlige! Alt man hører om denne stemmer. Multiorgasmer, orgasmer på få sekunder og sprutorgasmer. Helt utrolig!!!!!
Liz om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Elsker den! Verdt hver eneste krone!
Jeg har mye leketøy med denne er magisk! ⭐️
Kan i tillegg brukes til å stimulere brystvortene til nye høyder! 🤩
Ingrid om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Sykeste opplevelsen ever! Fyflate, dette er noe alle jenter burde ha, angrer ikke på at jeg tok sjansen på å kjøpe den! Kom meg bare til nivå 3 før jeg ikke klart mer, så sykt deilig!! ANBEFALES PÅ DET VARMESTE!
Eventyreren om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Kjøpte denne til fruen i julegave og har ikke angret ett sekund. Hun er strålende fornøyd og jeg får også glede av den når vi bruker den sammen, de sterkeste orgasmene kommer i kobinasjon med dette vidunder leketøyet😉 Anbefaler virkelig denne😉
Lasse om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Jentene tror jeg er en sexgud. Haha. Men det er jo bare womanizer som gjør jobben! Så denne er jeg like glad for som damene.
Liselotte om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Denne redda sexlivet mitt. Jeg fikk ikke orgasme før jeg var 32, og jeg kan takke womanizer for det! Den er litt dyr, men det er verdt det!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!